emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се:Наистина не съм предполагал, че само на 200 м след като се влезе в България, може да има такова подобие на път...път ли казах? Не... минно поле.Русенци знаят за какво говоря - началото на пътя за Силистра веднага след кръговото пред Дунав мост...И доколкото разбрах, от години е така...Не съм и предполагал, че някъде в България все още има такъв "първокласен" път.Някой ще ми каже ли как се казва русенския кмет, че не ми ходи да псувам анонимно, моля?Сменил съм аудиото на клипчето, защото....нищо, че не му знам името Това е само краят на участъка...назад има още 5 пъти по толкова.
Коментар
-
Immortal написа:Оплаквам се:Наистина не съм предполагал, че само на 200 м след като се влезе в България, може да има такова подобие на път...път ли казах? Не... минно поле.Русенци знаят за какво говоря - началото на пътя за Силистра веднага след кръговото пред Дунав мост...И доколкото разбрах, от години е така...Не съм и предполагал, че някъде в България все още има такъв "първокласен" път.Някой ще ми каже ли как се казва русенския кмет, че не ми ходи да псувам анонимно, моля?Сменил съм аудиото на клипчето, защото....нищо, че не му знам името Това е само краят на участъка...назад има още 5 пъти по толкова.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Immortal написа:Оплаквам се:Наистина не съм предполагал, че само на 200 м след като се влезе в България, може да има такова подобие на път...път ли казах? Не... минно поле.Русенци знаят за какво говоря - началото на пътя за Силистра веднага след кръговото пред Дунав мост...И доколкото разбрах, от години е така...Не съм и предполагал, че някъде в България все още има такъв "първокласен" път.Някой ще ми каже ли как се казва русенския кмет, че не ми ходи да псувам анонимно, моля?Сменил съм аудиото на клипчето, защото....нищо, че не му знам името Това е само краят на участъка...назад има още 5 пъти по толкова.
Коментар
-
оплаквам се: предния прозорец пак протече ... ммммайка му да ееее....жива и здрава .... отивам в сервиза и ми сервират приятната новина че имало някаква алуминиева лайсна която неможела да се презалепя и трябвало да се кихна 140лв за нов преден джам !!!.... да ама не са познали ... !!!!!!AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
coolboby написа:liverpool235 написа:Хваля се: Покарах на един приятел A8-цата,2007 набор и се влюбих..Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
liverpool235 написа:coolboby написа:liverpool235 написа:Хваля се: Покарах на един приятел A8-цата,2007 набор и се влюбих..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар