Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nai7 написа:
    mims написа:
    z_sutrov написа:
    Оплакване:На работа съм и ме мързи мнооооооогггггггоооооооо.
    в кво се изразява работата ти, дето толкова те мързи да я вършиш?
    Аз пък съм отпуска от 3 Януари и наближава 25 Март тогава ще съм на работа,ама още от сега ме домързява.
    как не си изкукал 3 месеца,аз 5-6 месеца бях без работа като се върнах от UK и изпаткахако не съм на работа на четвъртия ден почва да ми става мъчно и искам да се връщам
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
      nai7 написа:
      mims написа:
      z_sutrov написа:
      Оплакване:На работа съм и ме мързи мнооооооогггггггоооооооо.
      в кво се изразява работата ти, дето толкова те мързи да я вършиш?
      Аз пък съм отпуска от 3 Януари и наближава 25 Март тогава ще съм на работа,ама още от сега ме домързява.
      как не си изкукал 3 месеца,аз 5-6 месеца бях без работа като се върнах от UK и изпаткахако не съм на работа на четвъртия ден почва да ми става мъчно и искам да се връщам
      Напротив,направо изкукуригах.Но щерка ми ме забавлява,повечето се ядосвам с нея но поне не скучая.

Коментар

ако има за харчене ... няма да ми е никак скучно ... по цял ден ще се забавлявате. ... ама там е проблема
        AUDI 1.8 20V TURBO
        ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Хваля се: американското правителство ме спонсорира с 290$ за започване на бизнес
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Аз ако съм на твое място, ще си докарам главоболия от чудене с какъв бизнес да се захвана

Коментар

290$ ... могат само да ми запълснат дупките от кариесите... нищо повече....
              AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

хваля се: за мен работната седмица свършихваля се: утре сутринта тръгваме за Копривщица на хапване, пийване и разходкиоплаквам се: днес ми беше последния ден с колежката, от др. седмица съм самичка, много ще ми липсва казах й, че ще й купя диванче да си полягва на него, пък кат дойде време да ражда е Селената е наблизо

Коментар

mims спокойно .... ще се видите само след 2г. (като и свърши майчинството) хваля се: купувам туба от един колега в форума .... вторник ще е тука хваля се: шефа днеска даде аванс и се очертава добра вечер Питам????: някой от вас има ли запотено предно стъкло като се качи в колата ... че при мен винаги си е запотено сутрин ?>!?!?!
                  AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

Хваля се - 5ти ден на диетка, още поне 15, докато привикна (оплаквам се)
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се - вече съм в групата на фиат фанатиците
                      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                        Хваля се - вече съм в групата на фиат фанатиците
                        А, честито! Вече те чакаме в групата на айдълите!

Коментар

emzo написа:
                          Хваля се - 5ти ден на диетка, още поне 15, докато привикна (оплаквам се)
                          я сподели каква е тая диетка, ефикасна ли е?

Коментар

Мхм, всяка година на пролет я практикувам от ... 5-6г.http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

мерси колега, тази диета не е за мен не ми се коментира защо

Коментар

Мнозина се плашат от сметките, но те са за ориентир Не че казвам, че това те плаши, но щом си преценила, значи не е за теб
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X