Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mims написа:
    coolboby написа:
    mims, инвестирай в нещо друго. От Пунтото пари няма да изкараш
    прав си и татко така казва,ма пусти мерак...
    Едва ли е имал предвид да инвестираш в себе си

Коментар

coolboby това си е идея
      AUDI 1.8 20V TURBO
      ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Хвалба - докопах се за малко до интернет. Най-вече да честитя на Принко рождения ден .Оплакване - нямам време да пиша повече. А имам доста за оплакване !
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Оплаквам се - за малко да изтърколя Дедрата у нивата...Карам си аз по пътя за мойто село преди малко (целия път е 2.5 км).. Има само един единствен завой, който е точно на върха на едно хълмче. До там пътя е чист и сух. И аз съответно си карам с общоприетата скорост 90-100... Изведнъж зад завоя една педя високи ледени бабуни... около 20-30 м участък, недоизчистен от скорошните навявания.Минах като танк през тях пуснал всякакви педали и стиснал здраво кормилото.Оцеля Дедъра, без видими поражения по окачването, ама ми се изкараха ангелите. Че там пътя е по-висок с около 1.5 м от околните нивя. Щях да се вкарам в сериал...

Коментар

Irka_fihi написа:
            Хвалба - докопах се за малко до интернет. Най-вече да честитя на Принко рождения ден .Оплакване - нямам време да пиша повече. А имам доста за оплакване !
            Мерси за което. Аз да се оплача: От Овергаз решиха,че трябва да спрат газта на целия блок.Съответно няма топла вода,стаите студени,котела забил.За щастие газта дойде.Друг е въпросът,че никъде по градските новинарски сайтове или телевизия не бе упоменато това.Имаше бележка на входа на блока за 10 март,но никой не дойде.Прибирам се преди малко и гледам бележката на снимката по-долу.Преди 2 часа я нямаше.Тоест спрели са газта и тогава са оставили бележка.Един вид благодаря за мерсито. Трябва и да се подпише потребител,но уви явно за тях това не е нужно ! Зарадвах се като видях телефона,че го има написан на бележката и звъннах.Но отсреща на жицата прозвуча "Телефона на абоната е променен или невалиден.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Трудно се чете бележката - та поради каква причина е спирането? Питам, защото ако е за неплатена сума после възстановяване на подаването струва около 40 лв. за битови абонати и около 130 лв. за промишлени.
              Peugeot 301
              Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

venco67 написа:
                Трудно се чете бележката - та поради каква причина е спирането? Питам, защото ако е за неплатена сума после възстановяване на подаването струва около 40 лв. за битови абонати и около 130 лв. за промишлени.
                Не е за неплатени суми.Винаги е плащано навреме.Спирането е било поради смяна на разходомер.
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Immortal написа:
                  Оплаквам се - за малко да изтърколя Дедрата у нивата...Карам си аз по пътя за мойто село преди малко (целия път е 2.5 км).. Има само един единствен завой, който е точно на върха на едно хълмче. До там пътя е чист и сух. И аз съответно си карам с общоприетата скорост 90-100... Изведнъж зад завоя една педя високи ледени бабуни... около 20-30 м участък, недоизчистен от скорошните навявания.Минах като танк през тях пуснал всякакви педали и стиснал здраво кормилото.Оцеля Дедъра, без видими поражения по окачването, ама ми се изкараха ангелите. Че там пътя е по-висок с около 1.5 м от околните нивя. Щях да се вкарам в сериал...
                  Ееее това не трябваше да го пишеш. Сега един твой колега модератор ще те нахока за несъобразената скорост.
                  Allergic To The Counterfeit

Коментар

Immortal написа:
                    Аз вчера се сблъсках с почти същото. Карах зад един Фиат Линеа с цел да го изпреваря и да му покажа стикера отзад. но грешката ми беше, че карах твърде близо зад него. Той прекрачи един коловоз, но аз се надянах на него. Предницата си иска нейното, но и задницата също

Коментар

Оплаквам се... Аман от лешпери, дето карат нагло, безотговорно и опасно при това в градски условия... Че и повече епитети мога да лепна...Тръгвам си от работа са и от една малка уличка ще се включвам в големия булевард, а зад мене кола... Почна се с присвиркване, защото дадох път на пешаходна двойка. После като тръгнах чух зад мен пак клаксон и видях тоя малоумник как се включи в движението и замалко не го удариха отляво. След 100 метра се опита да ме задмине в буслентата отдясно и замалко не се нахака в тротоара, защото снега е непочистен и буслентата му дойде малко тясна за изпреварването. След това мина изодзадзе ми и отляво, изравни се с мен и кара така около 50 метра, гледайки мен, а не пътя, а навигатора ми размахваше зад прозореца нещо късо и тънко като дървена батичка.... после даде газ и малко по натам прецепи през почити плътна колона коли от лява лента да направи десен завой в отбивка... Келеметата - на видима възраст около 22-25 години и някак ехидно нахилени, качили се на кадетче ръждоразвъдник....Мамка му, ама на последното когато ми размахваше тая батичка и ми ръкомахаше някакси ми се прокрадна за секунда една бясна мисъл да кривна лекичко към него, ама добре, че съм дебелокожа гад и си сдържам нервите... ама е така стават глупостите от такива наглеци...

Коментар

Еййй - няма такъв кеф. Изкопах от дълбокия долап страрата си клавиатура Компак. Имам я още от ехееее... май беше 486-цата още. Ама я прибрах, ’щото като сменях предния комп и конектора й е от големите и не ставаше. Но сега смених конектора с малък и стана. Е, няма по-удобна клавиатура - сама пише и то бързо. Китайската клавиатура, която беше до сега и се мъчих с нея толкова време, вече отдавна няма букви на бутоните - как съм писал до сега...

Коментар

Оплакване:На работа съм и ме мързи мнооооооогггггггоооооооо.
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                            в кво се изразява работата ти, дето толкова те мързи да я вършиш?
                            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

хваля се : на работа съм и ми е супер кеф !
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

mims написа:
                                z_sutrov написа:
                                в кво се изразява работата ти, дето толкова те мързи да я вършиш?
                                Аз пък съм отпуска от 3 Януари и наближава 25 Март тогава ще съм на работа,ама още от сега ме домързява.

Коментар

Working...
                                X