mims написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се - за малко да изтърколя Дедрата у нивата...Карам си аз по пътя за мойто село преди малко (целия път е 2.5 км).. Има само един единствен завой, който е точно на върха на едно хълмче. До там пътя е чист и сух. И аз съответно си карам с общоприетата скорост 90-100... Изведнъж зад завоя една педя високи ледени бабуни... около 20-30 м участък, недоизчистен от скорошните навявания.Минах като танк през тях пуснал всякакви педали и стиснал здраво кормилото.Оцеля Дедъра, без видими поражения по окачването, ама ми се изкараха ангелите. Че там пътя е по-висок с около 1.5 м от околните нивя. Щях да се вкарам в сериал...
Коментар
-
Irka_fihi написа:Хвалба - докопах се за малко до интернет. Най-вече да честитя на Принко рождения ден .Оплакване - нямам време да пиша повече. А имам доста за оплакване !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
venco67 написа:Трудно се чете бележката - та поради каква причина е спирането? Питам, защото ако е за неплатена сума после възстановяване на подаването струва около 40 лв. за битови абонати и около 130 лв. за промишлени.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Immortal написа:Оплаквам се - за малко да изтърколя Дедрата у нивата...Карам си аз по пътя за мойто село преди малко (целия път е 2.5 км).. Има само един единствен завой, който е точно на върха на едно хълмче. До там пътя е чист и сух. И аз съответно си карам с общоприетата скорост 90-100... Изведнъж зад завоя една педя високи ледени бабуни... около 20-30 м участък, недоизчистен от скорошните навявания.Минах като танк през тях пуснал всякакви педали и стиснал здраво кормилото.Оцеля Дедъра, без видими поражения по окачването, ама ми се изкараха ангелите. Че там пътя е по-висок с около 1.5 м от околните нивя. Щях да се вкарам в сериал...Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
Immortal написа:Оплаквам се - за малко да изтърколя Дедрата у нивата...Карам си аз по пътя за мойто село преди малко (целия път е 2.5 км).. Има само един единствен завой, който е точно на върха на едно хълмче. До там пътя е чист и сух. И аз съответно си карам с общоприетата скорост 90-100... Изведнъж зад завоя една педя високи ледени бабуни... около 20-30 м участък, недоизчистен от скорошните навявания.Минах като танк през тях пуснал всякакви педали и стиснал здраво кормилото.Оцеля Дедъра, без видими поражения по окачването, ама ми се изкараха ангелите. Че там пътя е по-висок с около 1.5 м от околните нивя. Щях да се вкарам в сериал...
Коментар
-
bubachko
Оплаквам се... Аман от лешпери, дето карат нагло, безотговорно и опасно при това в градски условия... Че и повече епитети мога да лепна...Тръгвам си от работа са и от една малка уличка ще се включвам в големия булевард, а зад мене кола... Почна се с присвиркване, защото дадох път на пешаходна двойка. После като тръгнах чух зад мен пак клаксон и видях тоя малоумник как се включи в движението и замалко не го удариха отляво. След 100 метра се опита да ме задмине в буслентата отдясно и замалко не се нахака в тротоара, защото снега е непочистен и буслентата му дойде малко тясна за изпреварването. След това мина изодзадзе ми и отляво, изравни се с мен и кара така около 50 метра, гледайки мен, а не пътя, а навигатора ми размахваше зад прозореца нещо късо и тънко като дървена батичка.... после даде газ и малко по натам прецепи през почити плътна колона коли от лява лента да направи десен завой в отбивка... Келеметата - на видима възраст около 22-25 години и някак ехидно нахилени, качили се на кадетче ръждоразвъдник....Мамка му, ама на последното когато ми размахваше тая батичка и ми ръкомахаше някакси ми се прокрадна за секунда една бясна мисъл да кривна лекичко към него, ама добре, че съм дебелокожа гад и си сдържам нервите... ама е така стават глупостите от такива наглеци...
Коментар
-
Еййй - няма такъв кеф. Изкопах от дълбокия долап страрата си клавиатура Компак. Имам я още от ехееее... май беше 486-цата още. Ама я прибрах, ’щото като сменях предния комп и конектора й е от големите и не ставаше. Но сега смених конектора с малък и стана. Е, няма по-удобна клавиатура - сама пише и то бързо. Китайската клавиатура, която беше до сега и се мъчих с нея толкова време, вече отдавна няма букви на бутоните - как съм писал до сега...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар