Аз днес нямам от какво да се оплача, то и май да се похваля много няма от какво - днес свърших многото работа (чертежите) по един проект, остана да оформя една записка утре и да приключвам седмицата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
да се оплача: стар приятел (не сме се виждали 2 год. ) ми вдигна яко мензиса, като постави под въпрос умението ми зад волана. Как направи тая преценка кат никога не съм го возила не знам. Знам само, че побесняхPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Immortal написа:А аз искам да се оплача от падащите СКАЛИ по същия този проход.Днес ходих до Търново и Русе, и бях изумен от малоумниците, "обезопасили" пътя с тази смешна мрежа.Направил съм няколко снимки, които мисля да пусна до bTV репортерите утре.Останаха в апарата, а той в офиса, така че и на вас не мога да ги пусна сега, но утре обещавам.Очаквам до няколко месеца там да стане сериозен инцидент, и после пак ще се търсят виновни...АМАН от таз малоумна държава!!!
Коментар
-
Irka_fihi написа:Аз мисля, че няма такъв филм, но не твърдя на 100%, че съм права. Щом започне работа, майчинството й се спира, но ако ще работи без договор, тогава мисля, че може.
Коментар
-
willow75bg написа:Irka_fihi написа:Аз мисля, че няма такъв филм, но не твърдя на 100%, че съм права. Щом започне работа, майчинството й се спира, но ако ще работи без договор, тогава мисля, че може."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Immortal написа:Immortal написа:А аз искам да се оплача от падащите СКАЛИ по същия този проход.Днес ходих до Търново и Русе, и бях изумен от малоумниците, "обезопасили" пътя с тази смешна мрежа.Направил съм няколко снимки, които мисля да пусна до bTV репортерите утре.Останаха в апарата, а той в офиса, така че и на вас не мога да ги пусна сега, но утре обещавам.Очаквам до няколко месеца там да стане сериозен инцидент, и после пак ще се търсят виновни...АМАН от таз малоумна държава!!!Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Irka_fihi написа:willow75bg написа:Irka_fihi написа:Аз мисля, че няма такъв филм, но не твърдя на 100%, че съм права. Щом започне работа, майчинството й се спира, но ако ще работи без договор, тогава мисля, че може.
Коментар
-
Хич не сме я отклонили, оплакваме се, темата е за оплаквания.При мен е мазало, защото фирмата обяви несъстоятелност и няма да ми платят нито обезщетения, нито годишния отпуск, който ми се полага.Ама както и да е, в тая държава всеки се спасява, както може. В моя случай нищо не може да се направи."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Хваля се вече си имам Растерен таван в цялата къща и седи много готино Тва си ми е коридора Мойта стая в която само мене ме няма като че ли,въпроса е че тука огледалния таван се получи много яко макар и апарата да ми е тъп... като в дискотека се получи и най-важното е че не ме дразни И тука една малка изненада... наздраве на всички от Форумаleave something of the happiness you bring
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар