Да се оплача:От утре до 30.06.2010 работната седмица е съкратена.Всеки четвъртък платена всеки петък неплатена отпуска.Ще работя 3 дни .....заплатата слиза надоло Голям т@шак!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Irka_fihi написа:Стига сте ревали, поне имате работа!Аз не стига, че си гледам детето и взимам огромната сума от 240лв., ами сега фирмата ми фалира и ще ми спрат и тия пари!Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Ми ей тъй! Водя се съкратена, а обещетения се плащат 410 дни! Малко след навършването на годинка на детето, а Калина на 16.04 ще я навърши.Тия 410 дни се плащат независимо откога си съкратена, а не от момента на съкращението. Поне това разбрахме из разните счетоводни форуми."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оплаквам се: утре колата влиза в бокса за смяна на предни тампони.Оплакване: съединителя и той е тръгнал, ама ще издържи още малко.Оплакване: часмака ми умря отвсякъде.Оплакване: искам да си сменям работата, ама никой не търси сега ел.инженери.Хвалене:няма какво за сегаEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Irka_fihi написа:Колежката е регистрирана в далечната 2008г. + това си стои по цял ден вкъщи и се чуди ко да прай, та така се трупат 2000 мнения. Ко са гневиш, бе другарю Иванов? Кой те разлюти така?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар