Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се оплача:От утре до 30.06.2010 работната седмица е съкратена.Всеки четвъртък платена всеки петък неплатена отпуска.Ще работя 3 дни .....заплатата слиза надоло Голям т@шак!
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Irka_fihi написа:
      Стига сте ревали, поне имате работа!Аз не стига, че си гледам детето и взимам огромната сума от 240лв., ами сега фирмата ми фалира и ще ми спрат и тия пари!
      Как ще ти ги спрат бре? Та нали тея ти ги дава държавата, а не фирмата. За първите 410дни немогат да ти ги спрат. След малко ще пиша за другата част от майчинството какво става.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

Ми ей тъй! Водя се съкратена, а обещетения се плащат 410 дни! Малко след навършването на годинка на детето, а Калина на 16.04 ще я навърши.Тия 410 дни се плащат независимо откога си съкратена, а не от момента на съкращението. Поне това разбрахме из разните счетоводни форуми.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Хваля се: Бях вчера на Шипка и след това Трявна.Оплаквам се: Спуках се от вървене, също така хванах тен

Коментар

Оплаквам се: утре колата влиза в бокса за смяна на предни тампони.Оплакване: съединителя и той е тръгнал, ама ще издържи още малко.Оплакване: часмака ми умря отвсякъде.Оплакване: искам да си сменям работата, ама никой не търси сега ел.инженери.Хвалене:няма какво за сега
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

хваля се: мнение 100
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
                хваля се: мнение 100
                :D Малко дрънкаш /пишеш/! Виж няколко мнения по-горе колежката Irka_fihi как се справя !
                Irka_fihi написа:
                Опаааа, айде да ми е честито мнение 2000! :D :D :D
                Хваля се - сложих новите летНи джанти, но много е мръсна колата и не е за снимки още.

Коментар

Малко ми остава да удуша един дразнител.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Бая хляб има да станеш спамерка :D
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колежката е регистрирана в далечната 2008г. + това си стои по цял ден вкъщи и се чуди ко да прай, та така се трупат 2000 мнения. Ко са гневиш, бе другарю Иванов? Кой те разлюти така?
                      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                        Колежката е регистрирана в далечната 2008г. + това си стои по цял ден вкъщи и се чуди ко да прай, та така се трупат 2000 мнения. Ко са гневиш, бе другарю Иванов? Кой те разлюти така?
                        Клиент който най-скоро време ще превърна в пациент.Тва се със хора съм работил и са редки случаите в които някой успява да ме изкара извън нерви,ама тоя успява само с държанието си.Три пъти му обяснявам как,защо и колко ще му струва оборудването на магазинът.Днес ми пристига с един надменен тон и със реплики от типът"Аз всичко знам,ти на мен не ми обяснявай".В рамките на 30 минути три пъти смени това което уж знаеше и искаше и впоследствие се върна още два пъти в магазина да му обяснявам кое как и защо.И най-лошото е че тепърва започва и ще се наложи да се видим още няколко пъти.Май ще трябва да мина на валерианови капки.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Дрънни 2-3 валериана и си го премести от единия крачол в другия!
                          Ванга

Коментар

Я да се похваля-жената почна работа след четири месечно търсене.Дано малко поотпусна колана,че въздух не ми остана.И още една хвалба-маи ще взима и 120 лв от държавата,защото е на работа,а малкия няма 2 год.А дано да се опрявят нещата най-накрая.

Коментар

Аз мисля, че няма такъв филм, но не твърдя на 100%, че съм права. Щом започне работа, майчинството й се спира, но ако ще работи без договор, тогава мисля, че може.
                              Ванга

Коментар

Да се похваля:Отивам нощна смяна.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X