batproho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор Митев написа:=Rudi= написа:Оплаквам се: - някой е оценил колата ми с 1 в гаража, ама що не е писал в коментара кой е и какво не го кефи !?! :D Никого с нищо не съм дразнил...явно до днес, а така да я омаскари. :D Хваля се: Аз много си я харесвам, опитах сам да я оценя с 10, но ми отчете 0. То пък к`во ли са хваля!
Коментар
-
Аааа, стига сре говорели за болести, че ние сутринта водихме малката да й взимат кръв, урина и разни секрети. И от сума ти време вися по разни лекарски кабинети... Колкото до 1 юни, Руди, ще гледаме да имаме нет, че току-виж някой се излъгал да ми пусне тема..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
искам да се оплача от дупките в началото на Прохода на Републиката при Гурково и особенно от оная ДУПКА която е като КЛАДЕНЕЦ. Сециални поздрави на "пътно строителство" и на господин кмета на Гурково. и имам препоръка да отворите гумаджийница на метри след дупките (ще е много доходоносно)п.с. джантата ми стана на осмица и тва при скорост 30тина км/чМоторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
-
RoadBoy написа:искам да се оплача от дупките в началото на Прохода на Републиката при Гурково и особенно от оная ДУПКА която е като КЛАДЕНЕЦ. Сециални поздрави на "пътно строителство" и на господин кмета на Гурково. и имам препоръка да отворите гумаджийница на метри след дупките (ще е много доходоносно)п.с. джантата ми стана на осмица и тва при скорост 30тина км/ч
Коментар
-
Явор Митев
А аз пак вдигам Т. И не ми се живее. Адски отпаднал. Сополи здраво......задръстен съм отвсякъде. Аман вече....
Коментар
-
///// написа:Явор Митев написа:А аз пак вдигам Т. И не ми се живее. Адски отпаднал. Сополи здраво......задръстен съм отвсякъде. Аман вече....Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар