Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

batproho написа:
    Geraka написа:
    Хваля се: Днес си купих фарове с лупи Валео с машинките само за 120лв двата
    Ми те толкова вече вървят колега и аз моите толкова бях ги вземал , друг е въпроса че някои им искат по толкова за бройката .
    Стига бе - аз ги плащах моите 200 лева Ама поне съм много доволен от тях.
    Браво 1.6 16v 1996
    Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Да се оплача - в тва шибано време трябваше да изляза с малката навън. Хвалба - мъжът ми си идва по-рано от работа днес. Ама утре вечер ще бъде "на заря".Спират ни нетя следобед. Честит 3 март на всичкииии!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Явор Митев написа:
        =Rudi= написа:
        Оплаквам се: - някой е оценил колата ми с 1 в гаража, ама що не е писал в коментара кой е и какво не го кефи !?! :D Никого с нищо не съм дразнил...явно до днес, а така да я омаскари. :D Хваля се: Аз много си я харесвам, опитах сам да я оценя с 10, но ми отчете 0. То пък к`во ли са хваля!
        Еййй...много съм залупен. От снощи се чудя какво се е случвало в гаража ти, та чак сега разбрах че става дума за виртуалния ти гараж.... Оплакване - болен съм. Всичко ме боли. Мускули, глава...всичко. Снощи имах висока Т, днес не, обаче се чувствам адски зле. Дано не заразя малката, че.....
        :D То и аз, като разтреперан от възмущение , не съм писал много ясно за какво точно става въпрос. Това, че нямаш Т за момента е добре. Но малкият сменя втори антибиотик, защото острия вирусен бронхит дето го е развил много трудно минава. А температура няма.Желая ти скорошно оздравяване!

Коментар

Аааа, стига сре говорели за болести, че ние сутринта водихме малката да й взимат кръв, урина и разни секрети. И от сума ти време вися по разни лекарски кабинети... Колкото до 1 юни, Руди, ще гледаме да имаме нет, че току-виж някой се излъгал да ми пусне тема...
          Ванга

Коментар

Опаааа, айде да ми е честито мнение 2000! :D :D :D
            Ванга

Коментар

Айде, честито ти мнение 2000, вече си фиат идол!

Коментар

искам да се оплача от дупките в началото на Прохода на Републиката при Гурково и особенно от оная ДУПКА която е като КЛАДЕНЕЦ. Сециални поздрави на "пътно строителство" и на господин кмета на Гурково. и имам препоръка да отворите гумаджийница на метри след дупките (ще е много доходоносно)п.с. джантата ми стана на осмица и тва при скорост 30тина км/ч
                Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

оплаквам се: бъгна ни се цялата мрежа, всички компютри окупирани от троянци. Властваха цял ден, а може би и утре.
                  Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                  AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

RoadBoy написа:
                    искам да се оплача от дупките в началото на Прохода на Републиката при Гурково и особенно от оная ДУПКА която е като КЛАДЕНЕЦ. Сециални поздрави на "пътно строителство" и на господин кмета на Гурково. и имам препоръка да отворите гумаджийница на метри след дупките (ще е много доходоносно)п.с. джантата ми стана на осмица и тва при скорост 30тина км/ч
                    А аз искам да се оплача от падащите СКАЛИ по същия този проход.Днес ходих до Търново и Русе, и бях изумен от малоумниците, "обезопасили" пътя с тази смешна мрежа.Направил съм няколко снимки, които мисля да пусна до bTV репортерите утре.Останаха в апарата, а той в офиса, така че и на вас не мога да ги пусна сега, но утре обещавам.Очаквам до няколко месеца там да стане сериозен инцидент, и после пак ще се търсят виновни...АМАН от таз малоумна държава!!!

Коментар

Не се оплаквам...Рева направо,за пръв път от как съм се качил на кола (12г.) изкривих джанта тая вечер.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

А аз пак вдигам Т. И не ми се живее. Адски отпаднал. Сополи здраво......задръстен съм отвсякъде. Аман вече....

Коментар

Явор Митев написа:
                          А аз пак вдигам Т. И не ми се живее. Адски отпаднал. Сополи здраво......задръстен съм отвсякъде. Аман вече....
                          Кажи на Светлето да ти направи греяна ракийка. Помага и развеселява, особено ако е по много.

Коментар

///// написа:
                            Явор Митев написа:
                            Кажи на Светлето да ти направи греяна ракийка. Помага и развеселява, особено ако е по много.
                            Греяно червено вино с повечко черен пипер- гадничко е ама помага.
                            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                            Ex.Opel Astra

Коментар

Явор Митев написа:
                              Това беше лошата новина (второто изречение все едно не съм го прочел).А добрата новина е, че си имаш доктор под ръка (даже понякога и под други работи).

Коментар

Утре съм на работа - редовен работен ден. Търся темата за летните гуми, но нищо не намирам в тази невероятна търсачка

Коментар

Working...
                                X