Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се: - някой е оценил колата ми с 1 в гаража, ама що не е писал в коментара кой е и какво не го кефи !?! :D Никого с нищо не съм дразнил...явно до днес, а така да я омаскари. :D Хваля се: Аз много си я харесвам, опитах сам да я оценя с 10, но ми отчете 0. То пък к`во ли са хваля!

Коментар

Хваля се: Днес си купих фарове с лупи Валео с машинките само за 120лв двата
      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
        Хваля се: Днес си купих фарове с лупи Валео с машинките само за 120лв двата
        Ми те толкова вече вървят колега и аз моите толкова бях ги вземал , друг е въпроса че някои им искат по толкова за бройката .
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

а трети е въпроса че има балъци които ги дават колега batprohoХваля се: вчера си смених задните главини и сега вече ми работи ABS-а (в последствие установих че АБС пръстена се сваля ....) .... важното е че сега спирачките работят що-годе ...Оплаквам се: още немога да намеря късото откаде ми гори бушона
          AUDI 1.8 20V TURBO
          ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

ivan_dice написа:
            а трети е въпроса че има балъци които ги дават колега batprohoХваля се: вчера си смених задните главини и сега вече ми работи ABS-а (в последствие установих че АБС пръстена се сваля ....) .... важното е че сега спирачките работят що-годе ...Оплаквам се: още немога да намеря късото откаде ми гори бушона
            тва с бушона е шибана работа, кой ти гори?преди месец станах луда калинка заради бушона на мигачите
            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

оплаквам се: зарината съм от работа, не съм яла и не съм пушила от сутринта
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Да се оплача 2 дена - общо 20 часа ремонт по колата. Чуствам се като разглобен
                Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Хвалба - получих си 8-мартенския подарък, 3 книжки на Иво Сиромахов.Оплакване - утре ще ни спрат нетя и не е ясно кога ще го платим. В аванс да честитя на всички 3 март!
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

reter написа:
                    Да се оплача 2 дена - общо 20 часа ремонт по колата. Чуствам се като разглобен
                    Какво стана имаш ли вече работещ съединител?
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Irka_fihi написа:
                      В аванс да честитя на всички 3 март!
                      ...8 март...Велик ден...24 май...1 юни...Я си плащайте нета и си стойте тука!

Коментар

Оплаквам се - в петък отивам да си плащам тока, обаче компютрите им блокирали и ми казват, че този ден няма да мога да платя. Днес отивам и хоп - 12 стотинки лихва за просрочено плащане. Не съм за 12-те стотинки, ама е, меко казано, нагло...
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

=Rudi= написа:
                          Irka_fihi написа:
                          В аванс да честитя на всички 3 март!
                          ...8 март...Велик ден...24 май...1 юни...Я си плащайте нета и си стойте тука!
                          Ако има прекъсване то ще е за максимум 1-2 дена.Оплаквам се: Днес се вдигнах на среща, но за жалост се разминахме с колегите и си покарах 20-30 км. в СофияИ още: На 3-ти март съм на работа(ще съм на заря)
                          Manowar - Татко
                          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Ако наистина сте сериозни за офертите за района, само кажете.

Коментар

Незнам дали е хвалба или оплакване, който ще да ми вярва, само 2 дена са минали, откакто си оставих колата в Карнобат и съм без нея и и двете вечери я санувам, вече ми е прекалено мъчно
                              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

=Rudi= написа:
                                Оплаквам се: - някой е оценил колата ми с 1 в гаража, ама що не е писал в коментара кой е и какво не го кефи !?! :D Никого с нищо не съм дразнил...явно до днес, а така да я омаскари. :D Хваля се: Аз много си я харесвам, опитах сам да я оценя с 10, но ми отчете 0. То пък к`во ли са хваля!
                                Еййй...много съм залупен. От снощи се чудя какво се е случвало в гаража ти, та чак сега разбрах че става дума за виртуалния ти гараж.... Оплакване - болен съм. Всичко ме боли. Мускули, глава...всичко. Снощи имах висока Т, днес не, обаче се чувствам адски зле. Дано не заразя малката, че.....

Коментар

Working...
                                X