Оплаквам се: - някой е оценил колата ми с 1 в гаража, ама що не е писал в коментара кой е и какво не го кефи !?! :D Никого с нищо не съм дразнил...явно до днес, а така да я омаскари. :D Хваля се: Аз много си я харесвам, опитах сам да я оценя с 10, но ми отчете 0. То пък к`во ли са хваля!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Geraka написа:Хваля се: Днес си купих фарове с лупи Валео с машинките само за 120лв дватаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
а трети е въпроса че има балъци които ги дават колега batprohoХваля се: вчера си смених задните главини и сега вече ми работи ABS-а (в последствие установих че АБС пръстена се сваля ....) .... важното е че сега спирачките работят що-годе ...Оплаквам се: още немога да намеря късото откаде ми гори бушонаAUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
ivan_dice написа:а трети е въпроса че има балъци които ги дават колега batprohoХваля се: вчера си смених задните главини и сега вече ми работи ABS-а (в последствие установих че АБС пръстена се сваля ....) .... важното е че сега спирачките работят що-годе ...Оплаквам се: още немога да намеря късото откаде ми гори бушонаPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
reter написа:Да се оплача 2 дена - общо 20 часа ремонт по колата. Чуствам се като разглобенAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
=Rudi= написа:Irka_fihi написа:В аванс да честитя на всички 3 март!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Явор Митев
=Rudi= написа:Оплаквам се: - някой е оценил колата ми с 1 в гаража, ама що не е писал в коментара кой е и какво не го кефи !?! :D Никого с нищо не съм дразнил...явно до днес, а така да я омаскари. :D Хваля се: Аз много си я харесвам, опитах сам да я оценя с 10, но ми отчете 0. То пък к`во ли са хваля!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар