Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се: Колко е хубаво да се събудя от сън и да заема любимата си поза пред лаптопа с цигарка в ръка с чаша пепси лайт и чаша кафе

Коментар

оплаквам се: днес някакъв Селянис с БМВ 318 "С 81** АТ" ме засече на едно кръстовище тука в Сандански и даже тръгна да ми скача на бой защо сам му бил бипнал .... требваше да си извада мачетето от багажника и дa го заколя ... ама бяха 3-ма в грозното БМВ а не ми се лежи за 3-но убийство. :D ... ама чесно да си призная ся ме е яд че не му скочих на бой ... дее*ба селяка.
      AUDI 1.8 20V TURBO
      ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Оплаквам се: Тази сутрин на една позната майка й се е обесила в районното! Причината е 3.6 милиона лева!

Коментар

coolboby написа:
          Хваля се: Колко е хубаво да се събудя от сън и да заема любимата си поза пред лаптопа с цигарка в ръка с чаша пепси лайт и чаша кафе
          таз поза и аз мн я харесвам :D
          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

ivan_dice написа:
            оплаквам се: днес някакъв Селянис с БМВ 318 "С 81** АТ" ме засече на едно кръстовище тука в Сандански и даже тръгна да ми скача на бой защо сам му бил бипнал .... требваше да си извада мачетето от багажника и дa го заколя ... ама бяха 3-ма в грозното БМВ а не ми се лежи за 3-но убийство. :D ... ама чесно да си призная ся ме е яд че не му скочих на бой ... дее*ба селяка.
            точно за тва влязох тука да се оплача, че ми се случи почти същотоЗад волана обаче беше един колега, караше ме до университета, че имах малко работа.Ма един брадат талибанин не само ни засече пътя, ми и да го пита човек що спря. Не знам как не влязохме при него. Dobloto се оказа с отлични спирачки, ама моя милост без колан. Хакнах се леко, повечко се уплаших. Лошото беше, че колегата тръгна след него с намерението буквално да го смлати яко. Онзи кат видя внушителния му размер ( 150 кг някъде ) и зверската физиономия си плю на Рендето и сви (също толкова рязко) в първата пресечка.За мен остана уплахата, джонгата и неприятния спомен.
            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

reter написа:
              Искам да пусна ГОЛЯМО оплакване: аксиалният ми лагер започна да вие като малка прахосмукачка
              Май и моя е така. А м/у другото трябва и предни тампони да ми сменят, че трака като за разпадане предницата.
              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
              Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                reter написа:
                Искам да пусна ГОЛЯМО оплакване: аксиалният ми лагер започна да вие като малка прахосмукачка
                Май и моя е така. А м/у другото трябва и предни тампони да ми сменят, че трака като за разпадане предницата.
                мъки, мъкиии.. нещата си вървят, без да питат криза ли е, к’во е
                Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

mims написа:
                  таз поза и аз мн я харесвам :D
                  Предвид младостта ти ти препоръчвам други пози. Таз я остави за след време.Сега наблегни на тез, за кооито трябват (поне) двама
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

z_sutrov написа:
                    reter написа:
                    И аз трябва да си сменям тампоните...
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

coolboby написа:
                      Оплаквам се - в Пепси Лайт (и всички "лайт" продукти) се оказа, че има Аспартам (Е951), който е вид карценоген... По-добре - питие с добрата стара захар...
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Хваля се - Днес в НДК ми беше връчена награда за най-добър пет звезден хотел за 2009 год. и то от директор направление в министерството с поздрави от зам. министъра.

Коментар

jenshen73 написа:
                          coolboby написа:
                          Оплаквам се - в Пепси Лайт (и всички "лайт" продукти) се оказа, че има Аспартам (Е951), който е вид карценоген... По-добре - питие с добрата стара захар...
                          Нали за това са Лайт - без захар, а не без кофеин, както е масовата заблуда.

Коментар

Оплакване - спукахме гума малко, преди да се приберем вкъщи.Хвалба - мъжът ми я смени доста бързо.Утре ще слагаме летните...
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

naskobg написа:
                              Хваля се - Днес в НДК ми беше връчена награда за най-добър пет звезден хотел за 2009 год. и то от директор направление в министерството с поздрави от зам. министъра.
                              Честито, Наско!

Коментар

Immortal написа:
                                naskobg написа:
                                Честито, Наско!
                                Благодаря, наистина е чест.

Коментар

Working...
                                X