Хваля се: Колко е хубаво да се събудя от сън и да заема любимата си поза пред лаптопа с цигарка в ръка с чаша пепси лайт и чаша кафе
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
оплаквам се: днес някакъв Селянис с БМВ 318 "С 81** АТ" ме засече на едно кръстовище тука в Сандански и даже тръгна да ми скача на бой защо сам му бил бипнал .... требваше да си извада мачетето от багажника и дa го заколя ... ама бяха 3-ма в грозното БМВ а не ми се лежи за 3-но убийство. :D ... ама чесно да си призная ся ме е яд че не му скочих на бой ... дее*ба селяка.AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
ivan_dice написа:оплаквам се: днес някакъв Селянис с БМВ 318 "С 81** АТ" ме засече на едно кръстовище тука в Сандански и даже тръгна да ми скача на бой защо сам му бил бипнал .... требваше да си извада мачетето от багажника и дa го заколя ... ама бяха 3-ма в грозното БМВ а не ми се лежи за 3-но убийство. :D ... ама чесно да си призная ся ме е яд че не му скочих на бой ... дее*ба селяка.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
z_sutrov написа:reter написа:Искам да пусна ГОЛЯМО оплакване: аксиалният ми лагер започна да вие като малка прахосмукачкаFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
z_sutrov написа:reter написа:Искам да пусна ГОЛЯМО оплакване: аксиалният ми лагер започна да вие като малка прахосмукачка"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
coolboby написа:Хваля се: Колко е хубаво да се събудя от сън и да заема любимата си поза пред лаптопа с цигарка в ръка с чаша пепси лайт и чаша кафеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:coolboby написа:Хваля се: Колко е хубаво да се събудя от сън и да заема любимата си поза пред лаптопа с цигарка в ръка с чаша пепси лайт и чаша кафе
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар