mims написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
reter написа:mims написа:хваля се: оправих си стопа (да момчета за хвалене си е- аз съм момичеPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
mims написа:reter написа:mims написа:хваля се: оправих си стопа (да момчета за хвалене си е- аз съм момичеFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Irka_fihi написа:Може да е рано, ама ще се похваля - живот и здраве, края за юни хващам пътя за Португалия! За две седмици!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Аз пък ти завиждам за Барса - не че не съм ходила, ама нищо не видях! Нямаше пари за обикаляне и разглеждане. Ходих на плаж.Да я разгледаш вместо мен, пък аз ще ти донеса картичка от Португалия. И не знам колко е за завиждане, като се има предвид, че ще пътувам с автобус и ще ми се ... мамата, ама не ми дреме, аз обичам да пътувам. :D"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Lane Staley написа:За втори път променям резервации за нощувки в Барселона Бях направил за Февруари, после за Март, сега за Април. Дано сега е окончателно.
Коментар
-
Immortal написа:Lane Staley написа:За втори път променям резервации за нощувки в Барселона Бях направил за Февруари, после за Март, сега за Април. Дано сега е окончателно.
Коментар
-
sasho_izgrev написа:оплаквам се : преди минути ми разбиха колата ,взеха ми касетофона сега трябва да купувам и дясно стъклоFiat Marea TD100
Коментар
-
iuly_vn написа:sasho_izgrev написа:оплаквам се : преди минути ми разбиха колата ,взеха ми касетофона сега трябва да купувам и дясно стъклоPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар