Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mims написа:
    хваля се: оправих си стопа (да момчета за хвалене си е- аз съм момиче
    поздравления.. на пунтото си е малко играчка
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Мнение 666

Коментар

reter написа:
        mims написа:
        дам ... :D интересно ми е всяко нещо по колата и стига да има кой да ми обяснява
        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
          reter написа:
          mims написа:
          дам ... :D интересно ми е всяко нещо по колата и стига да има кой да ми обяснява
          бреее... похвално, малко такива жени има

Коментар

За втори път променям резервации за нощувки в Барселона Бях направил за Февруари, после за Март, сега за Април. Дано сега е окончателно.
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Може да е рано, ама ще се похваля - живот и здраве, края за юни хващам пътя за Португалия! За две седмици! Оплакване - малко солено ще ми излезе. Опа, грешка на пръстите, ще МУ излезе. Хвалба - прочетох си книгата и почнах друга.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                Може да е рано, ама ще се похваля - живот и здраве, края за юни хващам пътя за Португалия! За две седмици!
                Завиждам ти благородно ( макар да не вярвам, че някоя завист може да е благородна ) . И мен ми се ходи там, но първо е Барса, Португалия е следващата. Дано докато и дойде реда не забравя португалския
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Аз пък ти завиждам за Барса - не че не съм ходила, ама нищо не видях! Нямаше пари за обикаляне и разглеждане. Ходих на плаж.Да я разгледаш вместо мен, пък аз ще ти донеса картичка от Португалия. И не знам колко е за завиждане, като се има предвид, че ще пътувам с автобус и ще ми се ... мамата, ама не ми дреме, аз обичам да пътувам. :D
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Lane Staley написа:
                    За втори път променям резервации за нощувки в Барселона Бях направил за Февруари, после за Март, сега за Април. Дано сега е окончателно.
                    Почнах да те мисля...как ще се оправяш с тоз португалски в Каталуня?! @VesMil - ако в Пловдив не му е харесало на словенеца, днес незнам за в Ямбол какво си му обяснявал Хваля се - днес беше добър за мен ден.Нямам оплаквания.

Коментар

Immortal написа:
                      Lane Staley написа:
                      Почнах да те мисля...как ще се оправяш с тоз португалски в Каталуня?! @VesMil - ако в Пловдив не му е харесало на словенеца, днес незнам за в Ямбол какво си му обяснявал Хваля се - днес беше добър за мен ден.Нямам оплаквания.
                      То нямаше нужда от обяснение! Всико се видя. Хвана се за главата,как може това да го има.

Коментар

Стига само сме се оплаквали.Хваля се: Няколко дни карах now Ситроен C5

Коментар

оплаквам се : преди минути ми разбиха колата ,взеха ми касетофона сега трябва да купувам и дясно стъкло

Коментар

sasho_izgrev написа:
                            оплаквам се : преди минути ми разбиха колата ,взеха ми касетофона сега трябва да купувам и дясно стъкло
                            Отвратително е чувството, когато човек разбере че е ограбен. Аз затова съм замислил схема на шоксензор за стъкла, който със закъснение от секунди, да задейства пиропатрон от колан или еърбег. После е детска игра този пиропатрон да се зареди с подходящ газ. Избора е голям -от патрон за газов пистолет до упойващ. Бих искал много да видя физиономийте на приспаните крадци, след като се събудят в мазата ми завърьзани.
                            Fiat Marea TD100

Коментар

Искам да пусна ГОЛЯМО оплакване: аксиалният ми лагер започна да вие като малка прахосмукачка

Коментар

iuly_vn написа:
                                sasho_izgrev написа:
                                Отвратително е чувството, когато човек разбере че е ограбен. Аз затова съм замислил схема на шоксензор за стъкла, който със закъснение от секунди, да задейства пиропатрон от колан или еърбег. После е детска игра този пиропатрон да се зареди с подходящ газ. Избора е голям -от патрон за газов пистолет до упойващ. Бих искал много да видя физиономийте на приспаните крадци, след като се събудят в мазата ми завърьзани.
                                аааааааххаххахахха тва кефи, честно
                                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Working...
                                X