mims написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mims написа:та по темата хваля се : почти приключих с гадната таблица, по която ми текат очите вече 3 деноплаквам се : всеки ми казва, че не е нормално Пунтото да гори 10Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Хваля се:Вчера следобяд ме напече слънцето, и както обикновено се случва като ме напече - правя неочаквани неща. Тъй като вече се разделихме с Опелчето, и човекът си тръгна с него за Пловдив, брат ми и той се запъти натам (на лекции), а жената е в отпуска... викам - айде и ние натам...да се видим с приятели.Речено-сторено. Пообиколихме малко филибенските кафенета и един ресторант, гостувахме на един приятел, сутринта пак по кафенета - и айде обратно. В Стара Загора спряхме да закусим по една чорба (благодаря на колегата VesMil за препоръчаното заведение!) и по обяд вече бях в офиса да работя.Оплаквам се:Не успях да се видя с всички, с които исках. Не остана време. Извинявам се на колегите, на които не се обадих! Другия път!Няма ми го Опелчето вечееееее... Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
Коментар
-
maskarata написа:Хвалба - смених носачите и кормилните накрайници. :D Тъга - 180лв. назад.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
да се похваля след 2 седмично дремане пред блока вкарах вчера фифи в бокса и днес излезна благопопучно резултата е: Сменена кормилна хидравлична рейка Сменено масло Проверени спирачки (оказа се, че накладките ми отпред за запекли зверски (уж хубави от приятел - Делфи)Колата отново е в движение с пълен резервоар и съм адски щастлив. За по добра вечер наказах едно фордче на прибиране от работа )))м/у другото сервиза е D&N овча купел и съм много доволен.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Оплаквам се:Баш шефа ми е тук в България, Словенец е.Вчера само от разклона на магистралата до Пазарджик се сблъска с БГ действителноста, спряхме да отбивка на пазарчето преди Пазарджик, излезе глутница кучета която се мота из краката ни, след това изпреварихме няколко каруци с мангали които караха по средата, след това в Пазарджик имаше още доста мангали с каруци ,крастави коне и магарета.. В Пловдив потънахме из ямите по улиците.На места се чудих к’во да му обяснявам защо е толкова мизерно навсякъде. Пита ме това защо не го оправите ,а е така грозно.Абе брах си малко срам честно казано.Вечерта тук ..... му хареса!Модерирано - реклама на комерсиален сайт.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
оплаквам се: един чичка ми изкара акъла на светофар. Седя си аз с крак на спирачката, чакам да ми светне зелено, пея си с радиото, когато чувам силно потропване на прозореца. Обръщам се и гледам един брадат и мургав, който ми дрънкалясва нещо. Видимо стресната свалям малко джама и тоз образ ми се хили насреща и вика да не се плаша, ми да си сменя крушката на стопа, че бил изгорял. УффффффБлагодарих му и сега викам да се уча и сама да си я сменя (под зоркия поглед на колегите, че не знам ква мога да я свърша).Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Оплаквам се: Пиша курсова работа, за което няма да получа дори усмивка по радиото. И никой не ме пита как ще си изпълнявам сл. задължения. Ма ко да прайш - началници.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар