Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мрън: вчера, на бал, бях вързал балони за антената и тя взе, че отлетя с тях :D
    In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Слаба поддръжка на антената!Преди години като обърнах Уното, антената се бе забучила и откъснала в мястото, където се съединяват мантинелите. Така разбрах, че колата се е движила известно време по мантинелата с покрива напред! :D
      Няма начин да няма начин!

Коментар

Онзи ден я разглобих и натегнах, че беше хлабава. Все пак основата и беше счупена и винаги радиото е бачкало без антена. Сега мисля да купя някой китайски боклук и да го сложа за красота.
        In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Оплакване - сууууууупер дълъг работен ден, няяяяяяяяяма край, няяяяяяяяма край(Алф)Хвалба - види му се края.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Оплакване - сууууууупер дълъг работен ден, няяяяяяяяяма край, няяяяяяяяма край(Алф)Хвалба - види му се края.
            И ти ли забеляза?!?Умишлено позакъснях малко днес, пих едно кайве сутринта с бившата, влязох в офиса в 10, уж по-малко да работя, пък то толкоз бавно да се точи тоз ден, че...Това беше оплакване, най-малкото едно

Коментар

Оплакване - скайпът ми почина, фейсът също ми прави номера ( ся понеже някой веднага ще се хване за думата, та да уточня - не лицето ми прави номера, а фейсбук-а). Оплакване - много ми се спи. Хвалба - забърках страхотен боб.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                Оплакване - скайпът ми почина, фейсът също ми прави номера ( ся понеже някой веднага ще се хване за думата, та да уточня - не лицето ми прави номера, а фейсбук-а). Оплакване - много ми се спи. Хвалба - забърках страхотен боб.
                Сипи и го изпрати насам една купанка.За боба става въпрос.
                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Не мое. Приемам гости, но не пращам по куриер! Хвалба - имаме си форумски ключодържатели. :D Хвалба - научих много хубава новина тази вечер - форумът чака още 2 бебета!
                  Ванга

Коментар

Оплакване-нямам си форумски ключодържател Оплакване- и жена за бебета си нямам п.п.1-то оплакване не знам що е оплакване...кат не се поинтересувах как да си получа ключодържателя

Коментар

Отиваш на среща и си искаш от бат’ Оги. Оплакване - изтече гражданската на Марчето и не моем да я караме. Оплакване - страдам от хроничен недостиг на сън.
                      Ванга

Коментар

Хваля се имам син.Роди се тази сутрин в 05.45 часа 3,800 - 53 сантиметра с име Николай /Tornado junior/ :D
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                          Хваля се имам син.Роди се тази сутрин в 05.45 часа 3,800 - 53 сантиметра с име Николай /Tornado junior/ :D
                          Честито! Да ви е жив и здрав!!!Хваля се: Днес е последен работен ден, и после 2 дни ще спинкам до късно
                          Más vale tarde que nunca
                          Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Айде честито! Да ти е жив и здрав да има щастливо детство и много да радва мама и тати! Наздраве!

Коментар

Tornado написа:
                              МОЛЯ?????? Малииииииии, маймуно, и една дума да не обелиш!!!Ща пребия! Охх, айде ЧЕСТИТО!!!!! Много се радвам за теб! :D Мнооого да го слушаш!!! Да расте здрав, щастлив и мноого обичан, в което въобще не се съмнявам! :D
                              Ванга

Коментар

хваля се : почвам работа
                                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Working...
                                X