Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ама как ти отиваааа, лелеееееее! Както ми пожелаха и на мен за Бентлито - честито! Със здраве да си го......гледаш!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

хваля се : вчера се разходихме до Калиакра хваля се : с 16.5л изминах 200км ( каране 100 /110 )
      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Хвалба - поканиха ни тая вечер на купон! Хвалба - няма да готвя!
        Ванга

Коментар

Хваля се:Най-накрая след 2-3 годишно чакане возих абитуриенткаОплакване:Сестра ми не пожела да я возя с Бравото и взех Мерцедеса на шефа(последното може и да е хвалба)
          Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
          Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Да се похваля:Оправиха ми се пръскалките на предниьот джам,утре сам на абитюренски бал ! Щъ снимам...
            ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Оплакване: Скучно ми е
              Más vale tarde que nunca
              Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Хвалене: Днес обиколих с момата хууууубаво софийския зоопарк Ама то мнооо убаво бе :D Лъвове, тигри, благороден елен, НОСОРОГ... Купих си федербал за утре. Сега излизам на разходка пак с момата и чакам да ми се обадят познати да опразним по някоя бира по центъра на Перник. Утре ще се ходи до Ждрелото на река Ерма Или пък до Рилските езера или Кладница Отпуската си е отпуска.Оплаквам се: Без фуфу съм ;(
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба: утре фиатката ще балува
                  Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Хвалба - снощи ядох уникално вкусен сом!Оплакване - цял ден съм с ужасен махмурлук.
                    Ванга

Коментар

Оплакване: като за първи работен ден ми падна акумулатора
                      Más vale tarde que nunca
                      Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Хвалба: днеска излизам отпуска 10 дни.Оплакване: на курс съм и няма да мога да мръдна никъде за повече от 4 дни(не че съм се спрял много напоследък де)
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

оплаквам се : ходи ми се вече на мореоплаквам се : няма пари
                          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

xctr написа:
                            Хваля се: Сложих "нови" калници със същия като моя цвят. Наруших правилото да не тунинговам ежедневка като слоших регулируемо на твърдост окачване като за trackday-a. Оплаквам се: На 3тия ден вече единия калник е с лека гънка заради шофьорите в София... Заради окачването не мога да паркирам по тротоари. :D
                            Колега , ето от къде си ми бил познат Видяхме те накрая като събираше всичко след трак дей-а . Бях с един брадат съмнителен тип Е не Дядо Коледа Поздравления за достойното представяне с ежедневна кола Доста силни машини има след теб 29 номер 36 Стефан Стоянов Fiat Tipo 1.4 01:07.35Хваля се : Изкарах си супер на трак дей-а . Видях се със стари и нови познайници :D Оплаквам се : Изгорях хубаво и всички ме гледат някак съмнително
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                              Оплаквам се : Изгорях хубаво и всички ме гледат някак съмнително
                              Даже си е за хвалене, със слънчев загар Yellow_Flash_Colorz_PDT_14Хваля се: наспах се хубаво
                              Más vale tarde que nunca
                              Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

И Аз да се похваля.Този път ще пада яко разкъртване:
                                Прикачени файлове
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X