Ама как ти отиваааа, лелеееееее! Както ми пожелаха и на мен за Бентлито - честито! Със здраве да си го......гледаш!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
хваля се : вчера се разходихме до Калиакра хваля се : с 16.5л изминах 200км ( каране 100 /110 )ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Хваля се:Най-накрая след 2-3 годишно чакане возих абитуриенткаОплакване:Сестра ми не пожела да я возя с Бравото и взех Мерцедеса на шефа(последното може и да е хвалба)Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Хвалене: Днес обиколих с момата хууууубаво софийския зоопарк Ама то мнооо убаво бе :D Лъвове, тигри, благороден елен, НОСОРОГ... Купих си федербал за утре. Сега излизам на разходка пак с момата и чакам да ми се обадят познати да опразним по някоя бира по центъра на Перник. Утре ще се ходи до Ждрелото на река Ерма Или пък до Рилските езера или Кладница Отпуската си е отпуска.Оплаквам се: Без фуфу съм ;(Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
xctr написа:Хваля се: Сложих "нови" калници със същия като моя цвят. Наруших правилото да не тунинговам ежедневка като слоших регулируемо на твърдост окачване като за trackday-a. Оплаквам се: На 3тия ден вече единия калник е с лека гънка заради шофьорите в София... Заради окачването не мога да паркирам по тротоари. :DFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар