хваля се : вече фичо е с нова предница
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ntodorov написа:ktborisov написа:Хвалба - Взех заплатаОплакване - похарчих я още преди да ми я преведат Yellow_Flash_Colorz_PDT_37There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
Айде и аз да се похваля тогава - и двата чифта маратонки (от Англия) ми заспаха на краката! Все едно за мен са правени.Оплакване - вчера запалих кухнята, в опит да изпържа гъби... geo_g, благородно ти завиждам! Весело изкарване! :DП.С. Хвалба - довечера пак ще има еденье и пиенье...аааа, исках да кажа, репетиция!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оплаквам се: Цял ден каране по София. Скапах се!Хваля се: Скоро свършва !!! Пак се оплаквам: Трябва да остана след работно време, защото ще ме зарибяват с някакви глупости за пенсиятаThere is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
dimaldim написа:Хваля се: 4 по БЕЛ, 4 по География някъде ми се връзват на матуритеThere is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
dimaldim написа:Хваля се: 4 по БЕЛ, 4 по География някъде ми се връзват на матуритеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар