Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хваля се : вече фичо е с нова предница
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

ntodorov написа:
      ktborisov написа:
      Хвалба - Взех заплатаОплакване - похарчих я още преди да ми я преведат Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
      Или заплатата ти е малка или много харчиш. Кое от двете ? :D Хвалба: Тръгна ми много добре седмицата. Резултатна е. Усилията ми на няколко фронта се материализираха някак си.Оплакване: Намериха ми т.н. "аристократична" болест, която ще ме тормози и ограничава занапред - мамка му. Нищо царско и аристократично не виждам в нея, ама щом така я назовават Освен Йеденето и пиЙенето ( най-вече бирата) трябва да жертвам и малкото останал спорт, който активно практикувам.
      И в двете има истина колега. Хем заплатата малка, хем се излиза нещо дето да си го купя
      There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

оплаквам се: днес някой е счупил дясното огледало на Чинкуечентотохваля се: успях да го оправя :D
        FIAT Marea ex
        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Оплакване: Искам уииикенд вечеее
          Más vale tarde que nunca
          Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Утре по това време мисля вече да сме по Гърция. Бира, бира, узо, узо, ..............и т.н.п.с. Забравих да добавя калмари и ципура !
            Lupo - The Monster
            Е83 3D

Коментар

Айде и аз да се похваля тогава - и двата чифта маратонки (от Англия) ми заспаха на краката! Все едно за мен са правени.Оплакване - вчера запалих кухнята, в опит да изпържа гъби... geo_g, благородно ти завиждам! Весело изкарване! :DП.С. Хвалба - довечера пак ще има еденье и пиенье...аааа, исках да кажа, репетиция!
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

оплаквам се : рових из колата и не намерих никъде кабели за задни колони.остана ми да видя дали има въобще изходи отзад на касетофона.
                Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Оплаквам се: Цял ден каране по София. Скапах се!Хваля се: Скоро свършва !!! Пак се оплаквам: Трябва да остана след работно време, защото ще ме зарибяват с някакви глупости за пенсията
                  There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Хваля се: 4 по БЕЛ, 4 по География някъде ми се връзват на матурите
                    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

dimaldim написа:
                      Честито колега!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_42 Аз изкарах 4-ка на изпита за университета. Дано ми върже

Коментар

dimaldim написа:
                        По БЕЛ съм към 5,ама дано не стане на 4,че с този Далчев ... Другата по френски е зле - 3 или 4.
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Оплакване: от сутринта само неприятности Оплакване: през почивните дни аз ще работя Оплакване: Българската бюрокращина е ужаснаХвалба: след горните постове направо е незначителна

Коментар

Хвалба - Петък е, ден на Майстора.Хвалба - пет почивни дни ме чакат и 2 абитуриентски бала.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване - предстоят 4 почивни дни...голям ужас! Оплакване - Марчето е в бокса и има сума ти неща за смяна - носачи, биалетки, дискове, накладки, амортисьори...аааааа, май по-добре да спра! И това само на предницата!
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Гаджето ми е на път да ме зареже - не знам това за хвалене или за оплакване е...
                                ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Working...
                                X