topuzko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
[quote="Immortal"]topuzko написа:Вчера гръмнах гума(буквално)Искаха ми 25 лева за да ми я оправятFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Хваля се : мойто мило неска има Рожден Ден и малко по късно почваме да праззнувамеex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Хваля се: Сложих "нови" калници със същия като моя цвят. Наруших правилото да не тунинговам ежедневка като слоших регулируемо на твърдост окачване като за trackday-a. Оплаквам се: На 3тия ден вече единия калник е с лека гънка заради шофьорите в София... Заради окачването не мога да паркирам по тротоари. :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Хвалба - като за втори път пак бива http://sportypal.com/Workouts/Detail...93104f2&ref=nfF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Хвалба.Спирам днес при познати и гледам човъркат един Опел Вектра.Разпиляли делкото ,сменят комутатори кабели нагорели не искала да пали.Помогнах събрахме всичко и хайде върти да палим обаче тя като прахосмукачка върти.Отварям капака на ангренажа и хом ремъка заминал.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Колега, много Ви се моля, само не се хвалете за всеки следващ урок, който ще взимате! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Оплакване - не стига,че съм зверски изморена през последната седмица, ами и лекарството, което пия, има ебаси страничните ефекти - главоболие, умора, тревожност, сънливост... Оплакване - колега от форума ме наплаши и вече не смея да пиша в тая тема!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Колега, много Ви се моля, само не се хвалете за всеки следващ урок, който ще взимате! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Оплакване - не стига,че съм зверски изморена през последната седмица, ами и лекарството, което пия, има ебаси страничните ефекти - главоболие, умора, тревожност, сънливост... Оплакване - колега от форума ме наплаши и вече не смея да пиша в тая тема!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Оплаквам се...Типо-то тропа и никой не може да ми каже от къде...Хваля се:Надявам се скоро да се разбере от къде...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
donnna написа:оплаквам се - Либра-та е на чичо доктор - компресор на климатикаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Predatorsi написа:Оплаквам се...Типо-то тропа и никой не може да ми каже от къде...Хваля се:Надявам се скоро да се разбере от къде...Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
donnna написа:donnna написа:оплаквам се - Либра-та е на чичо доктор - компресор на климатика
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар