При разрешена 80км/ч примерно, а ти караш със 100-110, когато радара те извести ще е късно, затова НАВИ + Кобра + БГ засадите Хвалба - наработих се за днес.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:При разрешена 80км/ч примерно, а ти караш със 100-110, когато радара те извести ще е късно, затова НАВИ + Кобра + БГ засадите Хвалба - наработих се за днес.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
emzo написа:При разрешена 80км/ч примерно, а ти караш със 100-110, когато радара те извести ще е късно, затова НАВИ + Кобра + БГ засадите Хвалба - наработих се за днес.
Коментар
-
strajaro написа:хваля се :готино ми е когато чета че се оплакватеоплаквам се :много слабо го даватеAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
fihi написа:Добре, че беше колежката да ме подсети да видя, че ми изтича гражданската. Писна ми от изваждания."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Хваля се: В кондиция съм. Работи ми се и имам много работа.Оплаквам се: Не ми е в кондиция организацията обаче. Имам много работа за вършене, а все дълбая на едно място. Чувствам се, като изгубен в Шанхай... ПС: Оплакването е от една седмица. Губя контрол над себе си. Дух, тяло, възможности и мерак ми се разминават, като непознати. :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Immortal написа:emzo написа:При разрешена 80км/ч примерно, а ти караш със 100-110, когато радара те извести ще е късно, затова НАВИ + Кобра + БГ засадите Хвалба - наработих се за днес.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
Колега Kiselo. До Приморско лятото ходя през ден, ама това лято се очертава някакъв ад под небето пътят до там. Визирам мащабните ремонти в Бургас по изходните артерии към юг. Включая надлеза, детелината и кръстовището от и за "Манхатън".Оплаквам се: В резултат на горното сутрин 5 км. изминавам за 20 мин.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Колега Kiselo. До Приморско лятото ходя през ден, ама това лято се очертава някакъв ад под небето пътят до там. Визирам мащабните ремонти в Бургас по изходните артерии към юг. Включая надлеза, детелината и кръстовището от и за "Манхатън".Оплаквам се: В резултат на горното сутрин 5 км. изминавам за 20 мин.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
kiselo написа:... камерата към Поморие е празна другата преди Ахелой заредена не съм я виждал...Все пак внимавайте не се знае кога ще ги заредят да снимат...
Коментар
-
Immortal написа:kiselo написа:... камерата към Поморие е празна другата преди Ахелой заредена не съм я виждал...Все пак внимавайте не се знае кога ще ги заредят да снимат...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар