nai7 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
geo_g написа:nai7 написа:geo_g написа:Имам голяма хвалба: Приеха дъщеря ни в детска..........! .
Коментар
-
Добре, че беше колежката да ме подсети да видя, че ми изтича гражданската. Писна ми от изваждания.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
geo_g написа:Имам голяма хвалба: Приеха дъщеря ни в детска градина! Да ни е жива и здрава и все така голяма късметлийка в живота!п.с. За София става въпрос.Оплакване - забравих ко щях да са оплаквам!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Хвалене: Оправихме стильоОказа се призрак е измъкнал полуоската от карето...?! Всичко е здраво и си е на мястото...!? сглобихме го сменихме маншона и всичко е ОК..?! 39лв и отново късам гуми
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
krasio_79bs написа:kiselo написа:Хвалене: Оправихме стильоОказа се призрак е измъкнал полуоската от карето...?! Всичко е здраво и си е на мястото...!? сглобихме го сменихме маншона и всичко е ОК..?! 39лв и отново късам гуми
хаххаха та знам ли ги...Хвалене 2: Отивам на Созопол да разходя фуфу и да пробвам новия радар детектор на камерите
Коментар
-
kiselo написа:krasio_79bs написа:kiselo написа:Хвалене: Оправихме стильоОказа се призрак е измъкнал полуоската от карето...?! Всичко е здраво и си е на мястото...!? сглобихме го сменихме маншона и всичко е ОК..?! 39лв и отново късам гуми
хаххаха та знам ли ги...Хвалене 2: Отивам на Созопол да разходя фуфу и да пробвам новия радар детектор на камерите
Коментар
-
krasio_79bs написа:kiselo написа:krasio_79bs написа:kiselo написа:Хвалене: Оправихме стильоОказа се призрак е измъкнал полуоската от карето...?! Всичко е здраво и си е на мястото...!? сглобихме го сменихме маншона и всичко е ОК..?! 39лв и отново късам гуми
Тази към Поморие която е преди я ловеше на скоро с бравата минавах и не я хвана сега ще пробвам тези на долу как са
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар