хваля се: в сряда завършвам оплаквам се: ще ми липсва класа ;( и не ми се завършва!! :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dimaldim написа:хваля се: в сряда завършвам оплаквам се: ще ми липсва класа ;( и не ми се завършва!! :D :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Хвалба - открих сезона със скромно кросче:http://sportypal.com/Workouts/Embed/...911b806ea21166 :POплакване - времето е гадно, духа гаден и студен вятър.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Хвалба - открих сезона със скромно кросче:http://sportypal.com/Workouts/Embed/...911b806ea21166 :POплакване - времето е гадно, духа гаден и студен вятър.
Коментар
-
bubachko
Как може бе, как има такива келеши, такива долни тъпаци непукисти и мижитурки! Вчера реших да си прибера колата в София, запалих сутринта, стигнах, паркирах пред работата и вечерта - изненада... огледалото смляно, корубката на огледалото - на 1 метър ЗАД колата, а по цялата страна, през ламарините и бравичките драно от чуждото "нещо" защото незнам с какво е могъл някой да нанесе такова поражение и как изобщо се е влачил по и без това окаяната ми от дясно колица... Как не ми е изкъртил цялата страница, защото удара е в самата панта на огледалото, разкъсана е самата гума на сгъвката... Ще си спестя мнението по-натам, защото ще получа бан най-вероятно, а много колеги могат да се засегнат от обобщеното ми мнение. Това беше и просто черешката на тортата за деня. Както е казал поета - има дни в които просто трябва да останеш в леглото и да изчакаш в страх деня да отмине надявайки се - безметежно...Сега - пак ново огледало. Не му върви на това дясното, изобщо на дясната страна на колата, това ще му е трето огледало вече...P.S.: Поне да беше спрял и написал на едно билетче "Извинявай" да го е’а, изключвам да ме потърси за да си плати щетата... Бас лова, че е слязал мизерника, огледал си е ноговото нещо и зпзувал е и се е изпарил като пръдня във ветровит ден, след като се е огледал да не са го видели... Поне при такова поражение на моята не може да е минал "безнаказано" и той
Коментар
-
bubachko написа:Как може бе, как има такива келеши, такива долни тъпаци непукисти и мижитурки! Вчера реших да си прибера колата в София, запалих сутринта, стигнах, паркирах пред работата и вечерта - изненада... огледалото смляно, корубката на огледалото - на 1 метър ЗАД колата....Más vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
-
floks
Хваля се: смениха маслото на скоростите и спирачната течност. Готова съм да отплавам с голямия кораб-Марчетууу
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар