Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sugarboy написа:
    Опаля! Честит Имен Ден - това към похвалите, че да сме по темата! А оплакването - не биваше да казваш за смокиновата...
    Благодаря!( за похвалата), а оплакването...щом не знаеш къде живея, значи няма проблем! Няма за какво да се притеснявам! Хвалба - колега от хора ми подари парфюм! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Въобще не го очаквах!Оплакване - не можах да почерпя даже с бонбони...
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Оплаквам се:Моторчето на шофъорското стъкло сдаде багажа ... Оплаквам се: Генератора бавно,но славно си отива. Оплаквам се:Пак захладня и не спира да вали. То за хвалене не остана ...
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

хваля се - разчистих гаража... преди малко прибрах в гаража Ланчиа-та за сефте! хваля се - събра се /ланчиа-та/ големо животно!
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

хваля се: днес си тръгнах по-рано от работа и ме пуснаха и утре да почивам :D три дни почивкаааааааааааааааааааааааааааа
          FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
          Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

Оплаквам се:Изкълчих си крака. Оплаквам се:Мизерниците от БТК ми спряха интернета баш на празник ... Хваля се:Имам мобилен интернет.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Хвалба - хапвам татлийка с кисело мляко на фона на Yesterday на Тони Бракстън...направо душевна... Оплакване - изпуснах срока за записване в бюрото по труда. Оплакване - дадохме 815лв. и некви ст’инки за данъците на двете коли. Сега трябваше да сме на Карандила с колегите от ПКБ!
              Ванга

Коментар

Хваля се : от година и нещо си мечтая да почна ремонт в другия апартамент ... е вече е почнат
                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Хваля се:1. Шефа ми увеличи заплатата със 200 евро и вече получавам 1300 евро.2. Купих си билет за България и от 8 юли до 28 юли ще си бъда у дома.
                  SEAT Leon Cupra 300
                  Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Оплакване - моя шеф не иска да ми увеличи заплатата с двеста лева, пък за евро да не говоря.Хвалба - благородно му завиждам на VooDoo
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се: Смених си жилата на ръчната :D.Оплаквам се: Имам още доста неща за смяна по каручката, а пък пари няма...
                      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

оплаквам се: другата седмица сме на сватба, а аз още нямам тоалет - нищо не мога да си харесам или ако харесам е доста над възможностите миоплаквам се: все дебела се виждам в огледалотооплаквам се: косата ми е ужасен цвят ( вече не е черна, а кафяво - лайняна ), не мога да взема решение какво да я направя, а и няма гаранция, че ще се получиоплаквам се: колата прави мизерии - забива си муцуната и след 2,3 секунди се отпушваоплаквам се: не мога да установя какъв й е проблема - кабели ли са, свещи ли, дросел клапа, съединителя ми приплъзва и може от него да е ...на принципа на изключването трябва да почнаоплаквам се : нема паринищо за хвалене
                        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
                          оплаквам се: все дебела се виждам в огледалото
                          Смени си огледалото Хваля се: Починах сиОплаквам се: Утре пак на работа ...

Коментар

:D Хвалба: изкарах 3 страхотни дни с приятели в Калоферския балкан-мн весело, много красиво място...Оплакване: 3 дни ядене и пиене не ми се отразяват особено положително на физиката

Коментар

mims написа:
                              1. оплаквам се: косата ми е ужасен цвят ( вече не е черна, а кафяво - лайняна ), не мога да взема решение какво да я направя, а и няма гаранция, че ще се получи2. оплаквам се: колата прави мизерии - забива си муцуната и след 2,3 секунди се отпушва
                              Относно първото - моята е адски черна, а искам да е меден цвят - няма как да стане, а относно 2рото - и моята е така и със зор се изтеглям от кръстовището Съчувствам ти искрено
                              Más vale tarde que nunca
                              Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Хвалба - утре е понеделник! Обожавам понеделницитееее! Отпуските свършиха, почивните дни - също!За оплакване - няма да се оплаквам!
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X