emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване от вчера.Микровълновата ми обърка датите.Помисли че е Нова година и почна да мята искри вътре. Добре че знам от къде обикновено е проблема.А именно една слюда която нагаря с времето и почват фойерверките. Изглежда ето такаДнес си закупих нова слюда(реже се по размер в магазина)за скромната сума от 2,60лв.Изрязах си я по старата,разпробих си я с дрелката и пак си имам работеща фурна. За същата интервенция на приятел му взеха 35 лева миналата година.
Коментар
-
Irka_fihi написа:Нашата микровълнова също често дава фира и ни я правят. Начи вече си имаме майстор! Хвалба - освен татлиите и другите армагани, мама прати кило над 20-годишна смокинова ракия! Хвалба - днес имам личен празник. :DFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
dudulia написа:Dimo_J написа:ядосвам се.... преди малко на Еко ми сложиха 24,89л. газ, при бутилка 25 литра, а тя обикновенно взима макс. 23л.И ако не бях казал на момчето да спре можеше и 26л. да ми вкара.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Оплакване от вчера.Микровълновата ми обърка датите.Помисли че е Нова година и почна да мята искри вътре. Добре че знам от къде обикновено е проблема.А именно една слюда която нагаря с времето и почват фойерверките. Изглежда ето такаДнес си закупих нова слюда(реже се по размер в магазина)за скромната сума от 2,60лв.Изрязах си я по старата,разпробих си я с дрелката и пак си имам работеща фурна. За същата интервенция на приятел му взеха 35 лева миналата година.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
reter написа:Irka_fihi написа:Нашата микровълнова също често дава фира и ни я правят. Начи вече си имаме майстор! Хвалба - освен татлиите и другите армагани, мама прати кило над 20-годишна смокинова ракия! Хвалба - днес имам личен празник. :D"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
floks
-
Red Storm написа:krasio_79bs написа:Оплакване от вчера.Микровълновата ми обърка датите.Помисли че е Нова година и почна да мята искри вътре. Добре че знам от къде обикновено е проблема.А именно една слюда която нагаря с времето и почват фойерверките. Изглежда ето такаДнес си закупих нова слюда(реже се по размер в магазина)за скромната сума от 2,60лв.Изрязах си я по старата,разпробих си я с дрелката и пак си имам работеща фурна. За същата интервенция на приятел му взеха 35 лева миналата година.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар