Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване: Някой ми заля капака и част от предното стъкло с лепило С-200
    Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Хвалба - след дългогодишни напъни и с помощ от публиката, залепихме 300 000-та пъзели,които имаме и ги пренесохме благополучно в новия дом!!! П.П. Тук ключовите думи са "напъни", "помощ", "публиката", "пъзели", "пренесохме" и "благополучно", а не "новият" и "дом"!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

хваля се : наскоро излезе новият сайт за запознанства ****** много е добър и няма да съжалявате ако се регистриратеБез реклами, моля.Модератор
        Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

хваля се: прибрах се най-после голямо пътуване беше
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Хваля се:1. Снощи най-накрая смених десния носач2. Спестих си 20 лв. който веднага заминават за реглаж3. Не бях виждал толко разбити тампони на носач(едната си се въртеше най-спокойно)Опкалвам се:1. Разказа ми се играта докато го наместя, не искаше да се намести и толко2. Ще трябва да се сменя и десен вънщен маншон на полуоската
            Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
            Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Хвалба - Благодарение на Immortal прекарах чудесен уикенд и ходих до с.Крива Паланка /Р.Македония/ и се заредих с нови сили.
              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Оплаквам се: Днес на работа счупих шкаф за 200лв. и за капак на тръгване от работа ме спря КАТ и отнесе една 20-ца
                FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
                Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

sharpradi написа:
                  Хвалба - Благодарение на Immortal прекарах чудесен уикенд и ходих до с.Крива Паланка /Р.Македония/ и се заредих с нови сили.
                  ГРАД! ГРАД е Крива Паланка бре!Аз да се похваля - от по-миналия петък досега съм минал 4000 км с Дедъра. Изръчках целия Балкански полуостров Туй Солун, туй Сяр, туй Крива Паланка, туй Кюстендил, туй Поморие, туй София, и утре - туй Козлодуй... Находих се за цяла година напред (това не значи че ще се спра де )

Коментар

Оплакване:1. Поредния опит за реглаж на предницата се провали.2. Предна дясна гума е с 55 мин отклонение3. Заради времето нищо не ми се прави
                    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                    Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Хвалба - снощи имахме драги гости от Ямболския регион. Изкарахме славно до 3 сутринта! Хвалба - днес ще се отдам на спокойствие и силна храна, демек, ще релаксирам здраво!Хвалба/оплакване - на Общо събрание на хора, ме избрали в Управителния съвет!
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

оплаквам се: скучно ми е
                        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Хвалба - бях на тест драйв на i30 1.6 115 CRDIСлед 5г. като почнат да ги продават ще си взема ако не са се разтропали.Голям кеф е да караш кола на 2000км. И това дето виках, че не искам дизел повече, че били шумни и вибрирали - да , да
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване - прецаках се с тъпия сайт www.помаХало.com. Трябваше ми една тема, пратих смс (1,20), но като изтеглих материала видях, че заглавието не отговаря на съдържанието. Още повече, че това, което изтеглих, го имаше свободно в нета. За първи и последен път ползвам "услугите" им. НИКОГА повече!!!
                            Stop giving directions, just say "Follow me."
                            Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                            Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

emzo написа:
                              Хвалба - бях на тест драйв на i30 1.6 115 CRDIСлед 5г. като почнат да ги продават ще си взема ако не са се разтропали.Голям кеф е да караш кола на 2000км. И това дето виках, че не искам дизел повече, че били шумни и вибрирали - да , да
                              Не знам защо в Европа не се предлага новата версия на Елантра,но вчера я гледах и ми направи много добро впечатление като дизайн,а по ТТ данни е доста икономична Същото важи и за новата (2010) соната.
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

emzo написа:
                                Мой приятел кара Kia Ceed 1.4 бензин, служебна на три години, и навъртяни 90000км, като само той я кара (кара внимателно, гарантирам), и колата се прави само в официален сервиз. Еми доста неща смени по ходовата част, като последно като се возих, пак потропва. Както и да е, това се прави, ама да осещам на г@за вибрации от 1.4 бензин, не мерси Казвам ти го това защото са на една база с хюндаито.По темата оплакване нямам, времето ме дразни, ама това е Божя работа.
                                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Working...
                                X