Оплакване: Някой ми заля капака и част от предното стъкло с лепило С-200
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба - след дългогодишни напъни и с помощ от публиката, залепихме 300 000-та пъзели,които имаме и ги пренесохме благополучно в новия дом!!! П.П. Тук ключовите думи са "напъни", "помощ", "публиката", "пъзели", "пренесохме" и "благополучно", а не "новият" и "дом"!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Хваля се:1. Снощи най-накрая смених десния носач2. Спестих си 20 лв. който веднага заминават за реглаж3. Не бях виждал толко разбити тампони на носач(едната си се въртеше най-спокойно)Опкалвам се:1. Разказа ми се играта докато го наместя, не искаше да се намести и толко2. Ще трябва да се сменя и десен вънщен маншон на полуоскатаFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
sharpradi написа:Хвалба - Благодарение на Immortal прекарах чудесен уикенд и ходих до с.Крива Паланка /Р.Македония/ и се заредих с нови сили.
Коментар
-
Оплакване:1. Поредния опит за реглаж на предницата се провали.2. Предна дясна гума е с 55 мин отклонение3. Заради времето нищо не ми се правиFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Хвалба - снощи имахме драги гости от Ямболския регион. Изкарахме славно до 3 сутринта! Хвалба - днес ще се отдам на спокойствие и силна храна, демек, ще релаксирам здраво!Хвалба/оплакване - на Общо събрание на хора, ме избрали в Управителния съвет!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оплакване - прецаках се с тъпия сайт www.помаХало.com. Трябваше ми една тема, пратих смс (1,20), но като изтеглих материала видях, че заглавието не отговаря на съдържанието. Още повече, че това, което изтеглих, го имаше свободно в нета. За първи и последен път ползвам "услугите" им. НИКОГА повече!!!Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
emzo написа:Хвалба - бях на тест драйв на i30 1.6 115 CRDIСлед 5г. като почнат да ги продават ще си взема ако не са се разтропали.Голям кеф е да караш кола на 2000км. И това дето виках, че не искам дизел повече, че били шумни и вибрирали - да , даBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
emzo написа:Хвалба - бях на тест драйв на i30 1.6 115 CRDIСлед 5г. като почнат да ги продават ще си взема ако не са се разтропали.Голям кеф е да караш кола на 2000км. И това дето виках, че не искам дизел повече, че били шумни и вибрирали - да , да
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар