Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Оплакване : Жената има проблеми със жлъчката .Хвалба : Лечението се очертава добро.Оплакване : В работата проблеми - с италианци , испанци , белоруси и немци.Хвалба: Решавам ги .Оплакване : Намразвам хората , които се жалват от държавата България и народопсихологията ни.Хвалба: Горд съм , че съм българин.
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Оплаквам се - случи ми се рядкото щастие да ми задържи термостата затворен.......
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

Хваля се : взех заплата
        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Хвалба - намерих си новия телефон, който бях изгубила нейде и 1 месец не знаех къде е!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

E къде го намери :DОплакване: много задачи...Хвалба: за сега се справям.

Коментар

Оплаквам се : утре от 6 без 15 почвам работа
              ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                Оплаквам се - случи ми се рядкото щастие да ми задържи термостата затворен.......
                Оплаквам се: стана ми лошо, като прочетох...
                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Оплаквам се:днес ми се прецака лаптопа
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

хваля се: изкарах страхотен уикенд :D
                    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Утре, отпуск :P (от 9 месеця....5 дни дават, ама се е нещо)

Коментар

vital написа:
                        E къде го намери :D
                        Mи...като изнасяхме цялата покъщнина и изскочи! Оплакване - днес, в Деня на труда, цял ден се трудих...
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Хваля се : алфата е със сменени водачи на фаровете ( големи благодарности на PHOENIX ) ........ тя светела бе

Коментар

Хваля се: Изкарах страхотен уикенд, благодарение на колегите Kiro_of_the_day, kilar, sharpradi, Mitaka_71 и други знайни и незнайни итал-фенове!Хваля се: Разбрах и аз кое му е хубавото на град Крива Паланка Хваля се: За 1 седмица Дедрата навъртя 3000 км като за "добър ден".Оплаквам се: Всяко хубаво нещо си има край... утре пак на работа

Коментар

Хвалба: изкарах си страхотен почивен ден с любимия човек и приятелиХвалба: зареждаш се някак позитивно като вдишваш морски изпарения))Оплакване: пак на работа и пак гърч и пак 6 дни дни зор((

Коментар

Хвалба: Ако не ми мине котка път, до края на деня ще прибавя една совалка Пунто МК2 към мадършип-а (Мареа-та).

Коментар

Working...
                                X