Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
Вече съм с музика и в "новото" BRAVO .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
[quote="sedi4i"]Вече втори ден съм грипосан , болят ме бъбреци и сливици ... и секва липса на ерекция мразя да съм болен[/quoteКолега с тия болежки за какво ти е ерекция, че и лек за нея да мислиш ? ПС: Абе майтап, майтап ама вече 20 дена си "ближа" контузиите от един мач дето играх и ако не беше жената нямаше да се сетя за липсата на таквоЗ нещо... На нея и направи впечатление, а аз от болки забравих, че все пак имам "атрибути" не само за физиологични нужди, но и за интимности. :D Първото ми изречение в послеслова е оплакване, а второто - хвалба.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Оплаквам се...този месец имам 8 дни оувъртайм...другия се очертават повече...няма тенденция на опаричване...много тъпо работа има а при не... Оплаквам се: Няма с какво да се похваля от два месеца насам.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Оплаквам се:Таз вечер под форма на смс ми дойде фактура на мобилния за януари месец. Хваля се:Тоз път М-тел ще гризнат дръвцето,щото си пазя бележката дето съм платил за януари месец !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Оплаквам се : началото на май месец трябва да правя гражданска и преглед Оплаквам се : приятелката ми средата на май има рд , както и тъщата един ден преди нея Оплаквам се : на 25-ти май стават 2 години от катастрофата ми Оплаквам се : края на месеца и брачеда има рд всички оплаквания са за това че много пари ще трябватex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
tomsan написа:Принко не си само ти братле, при мен положението е същото, ама утре направо отивам и си прехвърлям номера на друг оператор, писна ми от безобразие в тая "държава"."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
///// написа:Пък, да се хваля ли, да се оплаквам ли? Колегите от работа ми казаха, че по радиото казали, че днес Живко и Живка имали имен ден. Щях да падна! Не го знаех! Трябва да го запомня.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар