Пичове, щях да падна! Оня ден идва ето това за реглаж на предницата. Хваля се - правих реглаж на кола от 39-та година на миналия век.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
///// написа:Пичове, щях да падна! Оня ден идва ето това за реглаж на предницата. Хваля се - правих реглаж на кола от 39-та година на миналия век.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
И аз да се похваля,щерка ми има рожден ден чакам гостите ще има много пиене и малко тревичка за пушене.Това незнам дали е за хвалба,утре майка и има рожден ден,пак същото се очаква.Да се оплача,няма по тъпа,малоумна,измекярска и незнам още как да я нарека телевизия като БТВ.На този ден да ми дават турски филм,аз одавна спрях да я гледам ама вече окончателно ще е. да се ...........
Коментар
-
Явор Митев
И аз да се похваля.....малко като лудите си навих будилника и в 04.00 се въздрипих на колата и айдеееее......на буните до морето. Ето ви малко снимки, да си го припомните. Много яко беше:
Коментар
-
Dimo_J написа:ядосвам се.... преди малко на Еко ми сложиха 24,89л. газ, при бутилка 25 литра, а тя обикновенно взима макс. 23л.И ако не бях казал на момчето да спре можеше и 26л. да ми вкара.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Dimo_J написа:ядосвам се.... преди малко на Еко ми сложиха 24,89л. газ, при бутилка 25 литра, а тя обикновенно взима макс. 23л.И ако не бях казал на момчето да спре можеше и 26л. да ми вкара.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Хваля се:С огромната помощ на колегата емзо,апаратите и барабаните ми вече са в искрящо червено.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар