Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пичове, щях да падна! Оня ден идва ето това за реглаж на предницата. Хваля се - правих реглаж на кола от 39-та година на миналия век.
    Прикачени файлове

Коментар

///// написа:
      Пичове, щях да падна! Оня ден идва ето това за реглаж на предницата. Хваля се - правих реглаж на кола от 39-та година на миналия век.
      Сигурно е била в доста по-добро състояние от повечето коли, дето идват обикновенно
      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

И аз да се похваля,щерка ми има рожден ден чакам гостите ще има много пиене и малко тревичка за пушене.Това незнам дали е за хвалба,утре майка и има рожден ден,пак същото се очаква.Да се оплача,няма по тъпа,малоумна,измекярска и незнам още как да я нарека телевизия като БТВ.На този ден да ми дават турски филм,аз одавна спрях да я гледам ама вече окончателно ще е. да се ...........

Коментар

И аз да се похваля.....малко като лудите си навих будилника и в 04.00 се въздрипих на колата и айдеееее......на буните до морето. Ето ви малко снимки, да си го припомните. Много яко беше:

Коментар

Красота!! Завиждам ти, че не живея покрай морето Адмирации за фотографските ти умения
            Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

ядосвам се.... преди малко на Еко ми сложиха 24,89л. газ, при бутилка 25 литра, а тя обикновенно взима макс. 23л.И ако не бях казал на момчето да спре можеше и 26л. да ми вкара.

Коментар

Хваля се: Благополучно и безпромблемно пристигнах, след 8 часа шофиране в Солун.Оплаквам се: Много дупки по пътя Костенец - Долна Баня - Боровец...

Коментар

Dimo_J написа:
                  ядосвам се.... преди малко на Еко ми сложиха 24,89л. газ, при бутилка 25 литра, а тя обикновенно взима макс. 23л.И ако не бях казал на момчето да спре можеше и 26л. да ми вкара.
                  Почти на 100% съм сигурен,че е било на ЕКо до затвора ( в комлука) ?
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Хваля се: Почистих си сондата в резервоара и сега ми отчита горивото нормално

Коментар

emzo написа:
                      emzo написа:
                      Хвалба - имам си нови спирачни дискове:Що Феродо ли ? Щото и с тях и с Найки имам договори
                      Хвалба - и накладките набавих:Що Текстар ли ? Ми щото ........ щото и с тях имам договор
                      Хвалба 1Ето ги монтирани и нашарени:Хвалба 2 - ето и другото боядисване
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се : Болят ме бъбреците !
                        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

dudulia написа:
                          Dimo_J написа:
                          Почти на 100% съм сигурен,че е било на ЕКо до затвора ( в комлука) ?
                          +1При абсолютно празна ботилка ми сложиха 25.5
                          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Оплаквам се - много спам тия дни, много нещо, беше спокойно за 3 месеца
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се:С огромната помощ на колегата емзо,апаратите и барабаните ми вече са в искрящо червено.
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Оплакване - изкарах празниците вкъщи. 4 дни не си подадох носа навън!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X