Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се: Платих си данъка за Марчето - 143 и стотинки с отстъпката.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Immortal написа:
      Оплаквам се: Утре е денят!
      Не беше...Баси, човек вече не може и да се разведе като хората... съдийката реши, че не сме за нейния съд и ни прати да се развеждаме в Сливен...след месец...Това не знам дали е хвалба или оплакване Зависи от къде ще го погледнеш

Коментар

Immortal написа:
        Immortal написа:
        Оплаквам се: Утре е денят!
        Не беше...Баси, човек вече не може и да се разведе като хората... съдийката реши, че не сме за нейния съд и ни прати да се развеждаме в Сливен...след месец...Това не знам дали е хвалба или оплакване Зависи от къде ще го погледнеш
        Ти ли се развеждаш Това пък ми се струваше най-малко вероятно, съдейки по писанията ти през годините. Някакси се създаваше впечатление, че сте един за друг.
        преди - TIPO
        сега - VOLVO XC60

Коментар

dannybo написа:
          Това пък ми се струваше най-малко вероятно, съдейки по писанията ти през годините. Някакси се създаваше впечатление, че сте един за друг.
          Лошото е, че и аз имах същото впечатление до деня, в който се разделихме... внезапно, без предупреждение, след 10 минутен разговор... Стават и такива неща в живота.

Коментар

хваля се почивам 3 дена
            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
            Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
            Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Immortal написа:
              dannybo написа:
              Това пък ми се струваше най-малко вероятно, съдейки по писанията ти през годините. Някакси се създаваше впечатление, че сте един за друг.
              Лошото е, че и аз имах същото впечатление до деня, в който се разделихме... внезапно, без предупреждение, след 10 минутен разговор... Стават и такива неща в живота.
              La donna e mobile ....
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

emzo написа:
                Хвалба - имам си нови спирачни дискове:Що Феродо ли ? Щото и с тях и с Найки имам договори
                Хвалба - и накладките набавих:Що Текстар ли ? Ми щото ........ щото и с тях имам договор
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  emzo написа:
                  Хвалба - имам си нови спирачни дискове:Що Феродо ли ? Щото и с тях и с Найки имам договори
                  Хвалба - и накладките набавих:Що Текстар ли ? Ми щото ........ щото и с тях имам договор
                  Да ама нямаш със БТВ екшАн,там е истината.

Коментар

Имам дежа вю

Коментар

Хвалба:Strajaro дойде до Пловдив специално,за да пием кафе.Деня беше прекрасен!
                      "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                      не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Поздравявам всички майки на ВиК-то.От сутринта нямаме вода. Ходя си ей така кирлив, миризлив и жаден.Приемето го като хвалба.
                        ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Хваля се : Времето е супер якооооОплаквам се : НЗ какво да правя и стоя в нас ...

Коментар

Хвалба: Вече преодолях джет лага.Оплакване: Разпети петък е,а съм на работа. Няма кой да боядиса яйца.Няма да има агнешко тази година. Започнаха купоните
                            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                              Хвалба: Вече преодолях джет лага.Оплакване: Разпети петък е,а съм на работа. Няма кой да боядиса яйца.Няма да има агнешко тази година. Започнаха купоните
                              Еххх колега завиждам ти.Във кой щат си?

Коментар

Оплаквам се !Някои безделник да го ......... в .......... ............ .......... ми е счупил стъклото на прозореца.Абсолютно нищо нямаше вътре.Нищо не е пипано но вече ми писна и смятам да се разделям с нея.Пуснах я на продажба на 3 по ниска цена която съм я купил и направо ми се РЕВЕ
                                Фиат Браво 1.6 16v

Коментар

Working...
                                X