mims написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба: днес става един месец от как се сдобих с новото возило и вече имам навъртани над 900км.Оплакване: направо фалирах .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Оплаквам се:И аз бях настигнат от дългата ръка на закона. Снимка на една хубава Ланча ми дойде по пощата препоръчано, заедно с фиш за 50 лв. (ако платя бързо - 35 лв).Установена скорост 63 км/ч при ограничение 50 км/ч, на широк булевард с 4 ленти в промишлената зона на Сливен. 20 км/ч толеранс - друг път (така чух по радиото) От 10 км/ч нагоре си снимат. И работят много бързо...в събота са ме снимали, от вчера снимката ми е в пощата.Толеранса вече е 10 км/ч. КАРАЙТЕ БАВНО!!!
Коментар
-
Immortal написа:Оплаквам се:И аз бях настигнат от дългата ръка на закона. Снимка на една хубава Ланча ми дойде по пощата препоръчано, заедно с фиш за 50 лв. (ако платя бързо - 35 лв).Установена скорост 63 км/ч при ограничение 50 км/ч, на широк булевард с 4 ленти в промишлената зона на Сливен. 20 км/ч толеранс - друг път (така чух по радиото) От 10 км/ч нагоре си снимат. И работят много бързо...в събота са ме снимали, от вчера снимката ми е в пощата.Толеранса вече е 10 км/ч. КАРАЙТЕ БАВНО!!!
Коментар
-
krasio_79bs написа:Immortal написа:Оплаквам се:И аз бях настигнат от дългата ръка на закона. Снимка на една хубава Ланча ми дойде по пощата препоръчано, заедно с фиш за 50 лв. (ако платя бързо - 35 лв).Установена скорост 63 км/ч при ограничение 50 км/ч, на широк булевард с 4 ленти в промишлената зона на Сливен. 20 км/ч толеранс - друг път (така чух по радиото) От 10 км/ч нагоре си снимат. И работят много бързо...в събота са ме снимали, от вчера снимката ми е в пощата.Толеранса вече е 10 км/ч. КАРАЙТЕ БАВНО!!!Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Immortal написа:Оплаквам се:И аз бях настигнат от дългата ръка на закона. Снимка на една хубава Ланча ми дойде по пощата препоръчано, заедно с фиш за 50 лв. (ако платя бързо - 35 лв).Установена скорост 63 км/ч при ограничение 50 км/ч, на широк булевард с 4 ленти в промишлената зона на Сливен. 20 км/ч толеранс - друг път (така чух по радиото) От 10 км/ч нагоре си снимат. И работят много бързо...в събота са ме снимали, от вчера снимката ми е в пощата.Толеранса вече е 10 км/ч. КАРАЙТЕ БАВНО!!!
Коментар
-
Мобилна беше. Аз видях патрулката, ама късно - не бяха на пътя, а на 5 м встрани, в градинката.Е бързо - бързо - 63 км/ч.Става дума за булевард с 4 ленти без мантинела по средата, в промишлената зона, където ни пешеходци, ни дяволи има. В интерес на истината повечето коли там карат доста по-бързо.Аз нещо се бях умислил и за това си спасих книжката
Коментар
-
Immortal написа:Мобилна беше. Аз видях патрулката, ама късно - не бяха на пътя, а на 5 м встрани, в градинката.Е бързо - бързо - 63 км/ч.Става дума за булевард с 4 ленти без мантинела по средата, в промишлената зона, където ни пешеходци, ни дяволи има. В интерес на истината повечето коли там карат доста по-бързо.Аз нещо се бях умислил и за това си спасих книжката
Коментар
-
snakeЧестито! Много яка фамилия, сега разбрах откъде идва никнейма ти :D Хваля се: отстраних дребни козметични проблемчета по Либрона. Сега направо спи и циганите крадят"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар