Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mims написа:
    pecata написа:
    Хвалба: Купих си 5 ал.джанти за опела.Оплаквам се: Трябва да ги подготвя и боядисам,а незнам как да подходя,защото навсякъде където чета пише различни работи техники.
    Наборе що 5 броя, да не са различни ?
    Ами щото са коплект 5 броя еднакви и се продаваха 5-те заедно.То продавача какво ще я прави после 1.Ама ще боядисвам 4.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

Хвалба: днес става един месец от как се сдобих с новото возило и вече имам навъртани над 900км.Оплакване: направо фалирах .
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Форумът изпростява и това никак не ми харесва! Ако потребителите, пускащи просташки теми, бяха толкова активни и в техническите раздели, където хората наистина имат нужда от помощ, щеше да бъде доста по-ползотворно! Това беше оплакването ми.

Коментар

Аз ще се похваля с кандидат-студента . Сега чакаме да излязат и резултатите за СУ.
          Прикачени файлове
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

И аз да се похваля-малкия стана на шест месеца.И да се оплача-първото зъбче се опитва да излезе-голям зор.
            Octavia RS
            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Оплаквам се:И аз бях настигнат от дългата ръка на закона. Снимка на една хубава Ланча ми дойде по пощата препоръчано, заедно с фиш за 50 лв. (ако платя бързо - 35 лв).Установена скорост 63 км/ч при ограничение 50 км/ч, на широк булевард с 4 ленти в промишлената зона на Сливен. 20 км/ч толеранс - друг път (така чух по радиото) От 10 км/ч нагоре си снимат. И работят много бързо...в събота са ме снимали, от вчера снимката ми е в пощата.Толеранса вече е 10 км/ч. КАРАЙТЕ БАВНО!!!

Коментар

Immortal написа:
                Оплаквам се:И аз бях настигнат от дългата ръка на закона. Снимка на една хубава Ланча ми дойде по пощата препоръчано, заедно с фиш за 50 лв. (ако платя бързо - 35 лв).Установена скорост 63 км/ч при ограничение 50 км/ч, на широк булевард с 4 ленти в промишлената зона на Сливен. 20 км/ч толеранс - друг път (така чух по радиото) От 10 км/ч нагоре си снимат. И работят много бързо...в събота са ме снимали, от вчера снимката ми е в пощата.Толеранса вече е 10 км/ч. КАРАЙТЕ БАВНО!!!
                А сега де.Де са тия камери на КАТ в населени места?Нали уж бяха по главните пътни артерии.Или са те снимали от патрулка?Там толеранса май е 10км.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплаквам се:
                  Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

krasio_79bs написа:
                    Immortal написа:
                    А сега де.Де са тия камери на КАТ в населени места?Нали уж бяха по главните пътни артерии.Или са те снимали от патрулка?Там толеранса май е 10км.
                    Е и ние си имаме камери бе
                    Прикачени файлове
                    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Имаме, ама не съм чул някой да сега да е глобен от тяхна снимка.Чувал съм ,че ги ползват само за установяване на ПТП.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Immortal написа:
                        Всъщност, Дидо, аз си говорих нааааа... оная работа. Никога не съм ти споменавал, че караш бързичко. И на другите колеги, с които съм карал в колона все си пиля - бързичко карате. Има камери. Ще получите честитки.

Коментар

Immortal написа:
                          Оплаквам се:
                          Стационарна или мобилна е била камерата ?
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мобилна беше. Аз видях патрулката, ама късно - не бяха на пътя, а на 5 м встрани, в градинката.Е бързо - бързо - 63 км/ч.Става дума за булевард с 4 ленти без мантинела по средата, в промишлената зона, където ни пешеходци, ни дяволи има. В интерес на истината повечето коли там карат доста по-бързо.Аз нещо се бях умислил и за това си спасих книжката

Коментар

Immortal написа:
                              Мобилна беше. Аз видях патрулката, ама късно - не бяха на пътя, а на 5 м встрани, в градинката.Е бързо - бързо - 63 км/ч.Става дума за булевард с 4 ленти без мантинела по средата, в промишлената зона, където ни пешеходци, ни дяволи има. В интерес на истината повечето коли там карат доста по-бързо.Аз нещо се бях умислил и за това си спасих книжката
                              И сега ще се почнат еднииии..ама ако майка с бебешка количка в 02:00ч. пресичаше..ами ако..еди какво си....

Коментар

snakeЧестито! Много яка фамилия, сега разбрах откъде идва никнейма ти :D Хваля се: отстраних дребни козметични проблемчета по Либрона. Сега направо спи и циганите крадят
                                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                                X