Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се: голяма скукааа
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
      Оплаквам се: голяма скукааа
      и аз се оплаквам от същото
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

да се похвалявчера смених задни амортесьори на пунтото - маслени Магнети Марелида се оплача карал съм със скапани аморт. доста време левият го нямаше никакъв, присъстваше само телом на колата
        ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Cepheus написа:
          където мога изключвам от скорост , не юркам и т.н. , а и преди около 2 седмици смених водната помпа,така че може и от нея да е паднал разхода.абе от каквото и да е браво.
          според мен просто зимата мина и за тва ти е паднал разхода
          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

може
            Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Оплакване - застрахователите не пропускат да ти напомнят за каско и Г.О. Оплакване 2 - пак олекнах с прилична сума.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И аз да се оплача:Вчера сложих хубави гуми и видях, че маншона на карето е скъсан
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

оплаквам се и аз : като сложих летните гуми видях,че тампона на пружината на задно десно колело е скъсан на 2 места.
                  Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

хваля се: изплатиха ми щетата
                    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Оплакване: повече от месец съм без работа и се чудя вече на къде да хвана
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хвалба срещу 40 лв. и около 6 часа труд сътворих надстройката на ремаркето ми.Проблеми с багажа вече нямам.
                        Прикачени файлове
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Хваля се : започнах работа утре ми е 3-ти работен ден Оплаквам се : не ми харесва работата ( защото не съм началник !!!!!!!!!!!! ) Оплаквам се графика ми е гаден ( това не е майтап )
                          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Хвалба: След 10 дни започвам работа.Оплакване: Правя ремонт и по всяка вероятност няма да мога да го завърша в рамките на 1 седмица.
                            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Оплаквам се : отговорничката ми е шизофреничка !!!!!
                              ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                              Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                              Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Оплаквам се: Предстой ми пътуване до Пловдив, а немога да спя :D.
                                Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Working...
                                X