Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

donnna написа:
    popara801 написа:
    Малиии да се оплача и аз мама ме кара да опъвам телове на новата асма на село.
    тва кога - другата събота и неделя???
    Да бе да.Тази събота и неделя.Другата неможе да ме бутне на среща съм на Ичера!Тва хвалба поне.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
      Immortal написа:
      Хваля се: изненадоха ме добри гости, добри гости - съфорумци
      И да се похваля аз не съм между гостите на Дидо!
      Е то това би трябвало да е оплакване бе, не хвалба!Хваля се: Изкарах много хубава вечер!

Коментар

Immortal написа:
        popara801 написа:
        Immortal написа:
        Хваля се: изненадоха ме добри гости, добри гости - съфорумци
        И да се похваля аз не съм между гостите на Дидо!
        Е то това би трябвало да е оплакване бе, не хвалба!Хваля се: Изкарах много хубава вечер!
        Абе ти тоя твоя рожден ден да не го празнуваш 3 дни?Оплаквам се:Много кофти времето и много кално.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

И аз да се похваля,стягам си новия апартамент и на 10 в Бургас вече :D

Коментар

Оплаквам се 1: В дилема съм какви джанти да взема за стилото! Колебая се между поне 5 модела...Оплаквам се 2: Неделя.... ОТНОВО СЪМ НА РАБОТАААА Хваля се: Май няма с какво да се похваля...
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

хваля се , днес ми дойде макбук про , току що се убедих че windows за нищо не става, и че епъл е като луксозен и скъп линукс
              Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

Да се оплача аз на сичкото форум - понеже офроуд-състезанието Трансилвания е юбилейно таз’ година и п.....стите са вдигнали цените за участие двойно. По 750 евро за състезател и 450 евро за механик. Специална оферта имало - по 600 евро за участник - това за състезател, ако се запишем до 10 април.

Коментар

оплаквам се: няма с какво да се похваляоплаквам се : всяка година по това време ме наляга няква скапана меланхолия, няма ли вече да порастна ... пффффффф
                  Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                  AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хваля се: постигнах задоволителен разход на газ. С 14 л. минах 170 км, от които 30 градско и 140 извънградско. Иначе казано 8.1/100 :D
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Оплаквам се:Путио влезе в бокса.Хваля се:няма да изтрезнея докат не излезе.
                      FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
                      ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
                      миг невнимание и вече си татко

Коментар

Oплакване.Карам си колата и нещо изхлопа отпред,кормилото започна да се тресе малко.Спирам,поглеждам отпред и какво да видя 3-те болта на гумата скъсани,горката се държи само на 1.УжасХвалбаЯвно имам късмет.

Коментар

nai7 написа:
                          Oплакване.Карам си колата и нещо изхлопа отпред,кормилото започна да се тресе малко.Спирам,поглеждам отпред и какво да видя 3-те болта на гумата скъсани,горката се държи само на 1.УжасХвалбаЯвно имам късмет.
                          болтовете ти оригиналните ли са или са сменяни и са едни светло жълти?
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                            nai7 написа:
                            болтовете ти оригиналните ли са или са сменяни и са едни светло жълти?
                            Оригиналните са,този който беше останал има нещо като шайба накрая която не се маха,другите нямаха и те се бяха скъсали.Странто е че за година вече скъсаните болтове станаха 5.Резервни вземам от една изоставена Крома.

Коментар

хваля се : вече съм с ГИ
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Хваля се: Продадох ГИ от Делтата най-сетне. (Не на Васкони ).Хваля се: Пия водчица, ям фъстъчки, шоколадче... и гледам новия филм по БТВ Оплаквам се: има цели 2 дни до срещата...

Коментар

Working...
                                X