donnna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Immortal написа:popara801 написа:Immortal написа:Хваля се: изненадоха ме добри гости, добри гости - съфорумциFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Оплаквам се 1: В дилема съм какви джанти да взема за стилото! Колебая се между поне 5 модела...Оплаквам се 2: Неделя.... ОТНОВО СЪМ НА РАБОТАААА Хваля се: Май няма с какво да се похваля...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Да се оплача аз на сичкото форум - понеже офроуд-състезанието Трансилвания е юбилейно таз’ година и п.....стите са вдигнали цените за участие двойно. По 750 евро за състезател и 450 евро за механик. Специална оферта имало - по 600 евро за участник - това за състезател, ако се запишем до 10 април.
Коментар
-
nai7 написа:Oплакване.Карам си колата и нещо изхлопа отпред,кормилото започна да се тресе малко.Спирам,поглеждам отпред и какво да видя 3-те болта на гумата скъсани,горката се държи само на 1.УжасХвалбаЯвно имам късмет.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:nai7 написа:Oплакване.Карам си колата и нещо изхлопа отпред,кормилото започна да се тресе малко.Спирам,поглеждам отпред и какво да видя 3-те болта на гумата скъсани,горката се държи само на 1.УжасХвалбаЯвно имам късмет.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар