Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се: Кризата наистина е голяма, апашите не подбират. Бедна ви е фантазията, какво започнаха да крадат в Бургас - и то масово. Вай, вай, вай, вай. Хора, заключвайте си входовете.Хваля се: Моята кооперация е с видео наблюдение ( заради офис на банка ) и засега е прескочена, но съседните нямаха нашия късмет. Хората им са без вода към този момент. Вай, вай, вайййй......
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

никога не е късно ако човек има желание !!!
      Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

ntodorov написа:
        Оплаквам се: Кризата наистина е голяма, апашите не подбират. Бедна ви е фантазията, какво започнаха да крадат в Бургас - и то масово. Вай, вай, вай, вай. Хора, заключвайте си входовете.Хваля се: Моята кооперация е с видео наблюдение ( заради офис на банка ) и засега е прескочена, но съседните нямаха нашия късмет. Хората им са без вода към този момент. Вай, вай, вайййй......
        Я я кажи Аз в Бургас вече съм наплашен от джамбази след като ми разбиха стилото за норматив...Хваля се: търся 18" за стилото (харесъл съм едни ама...нещо няма 18" да не говорим пък за 4х98 )Оплаквам се: Иска ми се да му ударя една боя ама няма да има $$$...и боята ще почака ако има късмет лятото може и да го огрее а лятото слънце много така чеее
        Прикачени файлове
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Кiselo: Ами апашите в Бургас вече се организираха в кражби на ВиК арматури и прилежащите им възли, фитинги, уреди, кранове и детайли изработени от "ценните" цветни метали. Те се крадат от общите избени части или помещения. Само днес изреваха около 10 жилищни блока. Гадините действат в малките часове и оставят хората без вода. Най шибаното е, че поразиите са за около 200-300 лева, неудобство и стрес за хората, а като предадено желязо надали взимат повече от 40 лева. ПС: Кiselo: Имам в житейските си анали две откраднати коли ( на баща ми и на мен )в Бургас. Вярно - преди 10 и 12 години. И двете - откраднати през деня за не повече от 4-5 минути в центъра на Бургас и около Трапезица ( в района на магазин Ритони сега ). Откупувахме си ги, когато това беше бизнес за гадовете :D
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Оплаквам се: от утре почвам втория семестър, а така ни ми се учи.
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
              Оплаквам се: от утре почвам втория семестър, а така ни ми се учи.
              ...То кога ти се е учило на теб ?За какво въобще си се записал
              "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
              не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Хвалба - спах цели 10 часа, като нов съм.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се: Следват 4 дни почивка след иначе тежката учебна седмица :D.Оплаквам се: Голямо безпаричие ме е налегнало, ще се наложи да пропусна пролетната среща на Ичера... .
                  Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

tomsan написа:
                    Оплаквам се: Голямо безпаричие ме е налегнало, ще се наложи да пропусна пролетната среща на Ичера... .
                    Оплакване - все едно аз съм го написал.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се: от близо седмица съм с висока температура днес се оказа, че имам пневмония сменихме антибиотика и ако до неделя не се посъвзема отивам в болницата. Пък, колко много работа имаммм
                      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                        Оплаквам се: от близо седмица съм с висока температура днес се оказа, че имам пневмония сменихме антибиотика и ако до неделя не се посъвзема отивам в болницата. Пък, колко много работа имаммм
                        Постъпвай в болница веднага или пристъпи към инжективно лечение.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Оплаквам се: Изтървах си полета за Българиq. Причината е, че на братовчедка ми ФИАТ-а се счупи!

Коментар

Хваля се: изненадоха ме добри гости, добри гости - съфорумци

Коментар

Immortal написа:
                              Хваля се: изненадоха ме добри гости, добри гости - съфорумци
                              Малиии да се оплача и аз мама ме кара да опъвам телове на новата асма на село.И да се похваля аз не съм между гостите на Дидо!
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                                Малиии да се оплача и аз мама ме кара да опъвам телове на новата асма на село.
                                тва кога - другата събота и неделя???
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X