Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

batproho написа:
    Хвалба: JTD
    Снимкииииииииииии де Хвалба - и днес ще е топло и ще събирам слънчевите лъчи
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Вчера протестирах срещу високите цени на дървените въглища и пържолите.В знак на протест си палнах барбекюто в Отманли и метнах няколко пържолки отгоре.Мисля другата седмица пак да протестирам.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплакване: разкъртих банята.Очертава се продължителен ремонт.
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

krasio_79bs написа:
          Вчера протестирах срещу високите цени на дървените въглища и пържолите.В знак на протест си палнах барбекюто в Отманли и метнах няколко пържолки отгоре.Мисля другата седмица пак да протестирам.
          Ти ела по-другата седмица да протестираме заедно, пък другата я пропусни!!! Хвалба: Изкарах много хубав уикенд на гости в Солун.Оплакване: Пътуването до там, и особено това на обратно ме разби. Снощи задръстването по бул.Цар Борис III почваше от Владая и от там до Автогарата ни отне 2 часа. Пък ако знаете как ми се ходеше в тоалетната

Коментар

Хвалба - за 42 дена съм смъкнал 5 килца.Пържола пауър
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Хвалба - за 42 дена съм смъкнал 5 килца.Пържола пауър
              Това е похвално!Продължавай все в този дух,но не изключвай варивата напълно!
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Хвалба: 5 кила и аз съм смъкнал, ма от друго...

Коментар

Хваля се!Купих си мотор Въй, ше умра от кеф :D
                  Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

хлавя се : опитвам се да събера група от Кюстендил и околността за просте срещу високите цени на горивата !!!
                    Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

DJoff написа:
                      хлавя се : опитвам се да събера група от Кюстендил и околността за просте срещу високите цени на горивата !!!
                      Не е ли късничко колега ?Хваля се: Вчера играх мач ( за бургазлии - на Общинското игрище с изкуствена трева в Меден рудник ). Голям кеф. Играхме от 10.00 до 11.00 часа. Поизпотихме се здраво. Във форма съм, но последните 15 минути на мача вътъка ми излезе, но пък през останалото време играх, като Лео Меси и се раздавах, като Кр. Роналдо на терена. :D :D Оплаквам се: Енергията ми свърши и за жената не остана... :D
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

RoadBoy написа:
                        Въйййййй Миро ЧЕСТИТО ! Много безаварийни километри
                        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Оплаквам се: тъпия проект неще да върви... ! Писна ми!Хваля се: сложих летните гуми. Колцата най-после прилича на автомобил!
                          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                          http://www.keepfighting.ms

Коментар

ntodorov написа:
                            DJoff написа:
                            Не е ли късничко колега ?Хваля се: Вчера играх мач ( за бургазлии - на Общинското игрище с изкуствена трева в Меден рудник ). Голям кеф. Играхме от 10.00 до 11.00 часа. Поизпотихме се здраво. Във форма съм, но последните 15 минути на мача вътъка ми излезе, но пък през останалото време играх, като Лео Меси и се раздавах, като Кр. Роналдо на терена. :D :D Оплаквам се: Енергията ми свърши и за жената не остана... :D
                            Бе и аз като четох колко неща си планирал да правиш, и накрая и за жената да остане, леко се усъмних, ама явно съмненията ми са били основателни

Коментар

Оплаквам се: Дидо. Последно време си надценявам възможностите...Ха туй, ха онуй и в постелята - умрЕл...( води се от римата):D .
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

mims написа:
                                RoadBoy написа:
                                Въйййййй Миро ЧЕСТИТО ! Много безаварийни километри
                                Благодаря ти Мимс :D
                                Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

Working...
                                X