Вчера протестирах срещу високите цени на дървените въглища и пържолите.В знак на протест си палнах барбекюто в Отманли и метнах няколко пържолки отгоре.Мисля другата седмица пак да протестирам.
Вчера протестирах срещу високите цени на дървените въглища и пържолите.В знак на протест си палнах барбекюто в Отманли и метнах няколко пържолки отгоре.Мисля другата седмица пак да протестирам.
Ти ела по-другата седмица да протестираме заедно, пък другата я пропусни!!! Хвалба: Изкарах много хубав уикенд на гости в Солун.Оплакване: Пътуването до там, и особено това на обратно ме разби. Снощи задръстването по бул.Цар Борис III почваше от Владая и от там до Автогарата ни отне 2 часа. Пък ако знаете как ми се ходеше в тоалетната
хлавя се : опитвам се да събера група от Кюстендил и околността за просте срещу високите цени на горивата !!!
Не е ли късничко колега ?Хваля се: Вчера играх мач ( за бургазлии - на Общинското игрище с изкуствена трева в Меден рудник ). Голям кеф. Играхме от 10.00 до 11.00 часа. Поизпотихме се здраво. Във форма съм, но последните 15 минути на мача вътъка ми излезе, но пък през останалото време играх, като Лео Меси и се раздавах, като Кр. Роналдо на терена. :D :D Оплаквам се: Енергията ми свърши и за жената не остана... :D
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Оплаквам се: тъпия проект неще да върви... ! Писна ми!Хваля се: сложих летните гуми. Колцата най-после прилича на автомобил!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
хлавя се : опитвам се да събера група от Кюстендил и околността за просте срещу високите цени на горивата !!!
Не е ли късничко колега ?Хваля се: Вчера играх мач ( за бургазлии - на Общинското игрище с изкуствена трева в Меден рудник ). Голям кеф. Играхме от 10.00 до 11.00 часа. Поизпотихме се здраво. Във форма съм, но последните 15 минути на мача вътъка ми излезе, но пък през останалото време играх, като Лео Меси и се раздавах, като Кр. Роналдо на терена. :D :D Оплаквам се: Енергията ми свърши и за жената не остана... :D
Бе и аз като четох колко неща си планирал да правиш, и накрая и за жената да остане, леко се усъмних, ама явно съмненията ми са били основателни
Коментар