хем се хваля - трети ден мързелувам в къщи ....хем се оплаквам - в къщи съм си, защото съм бащата-майка... малката е болна и я гледам. по цял ден редим пъзели и гледаме детски филмчета. вече нахраних детето, измих чиниити, сложих яденето във фурната п.п. малката е добре вече...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
хем се хваля - трети ден мързелувам в къщи ....хем се оплаквам - в къщи съм си, защото съм бащата-майка... малката е болна и я гледам. по цял ден редим пъзели и гледаме детски филмчета. вече нахраних детето, измих чиниити, сложих яденето във фурната п.п. малката е добре вече...
Я ....Два пъти колеги се явяваме - по коли и по съдба
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Хваля се: Утре заминаваме за Боровец.Опакване: Трудно си настройвам ежедневието след това...
Времето горе е чудесно.Минах и през Радуил където ще почиваш.Ако ще ходиш с автомобила до Боровец и те интересува къде можеш да си паркираш на воля ще споделя на ЛС.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Хваля се: Наготвих страхотна скумрия на фурна с доматен сос и гъбки....Оплаквам се от едно старо бивше такси "Деу Ланос" което карам тия дни докато алфата е в бокса...
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце) http://forum.fiat-bg.org
Оплаквам се: Днес е празник, а моя работодател както винаги ни кара, да работим. Вън няма джан джун човек, а ние ще чакаме клиенти. Писна ми
Споко, не сте само вие хваля се: хапнах си страхотна салатка с много чесън и се чувствам много добре, само да няма никой около мен ... хваля се: с мъжо си направихме импровизирана гонка, някой ден като е хубаво времето ще му скъсам шушоните ... :D
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар