Определено ще предам съболезнованията.Хваля се: най-накрая съм на крака от ужасния грип, който ме държа на легло цяла седмица.Днес даже бях на кафе...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
krasio_79bs написа:Куфарите са стегнати,утре заран заминавам с половинката за пет дена на Боровец.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
emzo написа:mims написа:хваля се: днес шефът най-накрая склони да ме научи как се търсят части :P много съм хепиFiat PUNTO 1,9jtd+remap
Коментар
-
Това при какви обороти? Какъв резултат си очаквал? Каква беше външната температура, мерена по табло?И на свой ред да се оплача: понеже сините екрани постоянно излизат и ХР ми вади сини екрани с всевъзможни грешки, ще боря проблема с "ново" дъно и селеронче-слонче...да видим?!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:Това при какви обороти? Какъв резултат си очаквал? Каква беше външната температура, мерена по табло?И на свой ред да се оплача: понеже сините екрани постоянно излизат и ХР ми вади сини екрани с всевъзможни грешки, ще боря проблема с "ново" дъно и селеронче-слонче...да видим?!Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
-
Jimy написа:Това при какви обороти? Какъв резултат си очаквал? Каква беше външната температура, мерена по табло?И на свой ред да се оплача: понеже сините екрани постоянно излизат и ХР ми вади сини екрани с всевъзможни грешки, ще боря проблема с "ново" дъно и селеронче-слонче...да видим?!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Хваля се:Пих кафе с Иммортала и едни други персони от форума. :P Оплаквам се:Дидо и Коста счупиха ескалаторите в новият ни мол !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Хваля се: Аз пих бира и ядох пържола с колеги от форума в Ст.Загора... а, и кафе с торта ядох... Много ми беше хубаво да се видя с приятели. Пък какво посрещане ми направиха на гарата... само бяха забравили погачата и солта... (това към оплакванията спада) Оплаквам се: Много са им ’лабави ескалаторите в новия им мол... стъпваш на него и спира...и така няколко пъти
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар