да се похваля: на 14 май ще ставам кум оплакване : немога да играя хоро
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да се оплача: Снощи (тая сутрин) станах за резил пред една мома Цяла вечер в дискотеката си говорих и танцувах с едно момиче, накрая отиваме към колата ми да я закарам до тях и какво да видя...върху колата ми с пръст върху снега на предния прозорец написано "Слагай капут" После разбрах, че посланието е от мои приятели Попаднах в много неловка ситуация, макар да не ми беше такава идеята, а просто се забавлявах
Коментар
-
coolboby написа:Да се оплача: Снощи (тая сутрин) станах за резил пред една мома Цяла вечер в дискотеката си говорих и танцувах с едно момиче, накрая отиваме към колата ми да я закарам до тях и какво да видя...върху колата ми с пръст върху снега на предния прозорец написано "Слагай капут" После разбрах, че посланието е от мои приятели Попаднах в много неловка ситуация, макар да не ми беше такава идеята, а просто се забавлявах
Коментар
-
Immortal написа:Животът е по-шибан, отколкото си мислех вчера...Обадих се на близка приятелка, за да й споделя проблемите, които имам... тя ме посрещна с още по-страшна новина...детенцето на сестра й, с която също сме приятели, днес е починало от грип!!!А само преди няколко месеца починаха последователно един след друг и баща им, и майка им...Шибана работа!!! И аз си мислех, че имам проблеми!!!
Коментар
-
Immortal написа:Immortal написа:Животът е по-шибан, отколкото си мислех вчера...Обадих се на близка приятелка, за да й споделя проблемите, които имам... тя ме посрещна с още по-страшна новина...детенцето на сестра й, с която също сме приятели, днес е починало от грип!!!А само преди няколко месеца починаха последователно един след друг и баща им, и майка им...Шибана работа!!! И аз си мислех, че имам проблеми!!!
Коментар
-
Immortal ... това, което се е случило при твойте приятели е ужасно!!! Предай искрените ми съболезнования, но незнам ... да загубиш детето си е страшно, дано никой родител не го изпита този ужас.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:Immortal ... това, което се е случило при твойте приятели е ужасно!!! Предай искрените ми съболезнования, но незнам ... да загубиш детето си е страшно, дано никой родител не го изпита този ужас.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Хваля се: обади се бившият ми шеф и ме вика отново на работа.Оплаквам се: тази година иска да отида в средата на април и може би ще трябва да карам Великден в САЩ,далеч от роднини и приятели. Пак ще изпусна агнешкото по Гергьов ден и черешите през майBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Хваля се: обади се бившият ми шеф и ме вика отново на работа.Оплаквам се: тази година иска да отида в средата на април и може би ще трябва да карам Великден в САЩ,далеч от роднини и приятели. Пак ще изпусна агнешкото по Гергьов ден и черешите през май
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар