Оплаквам се: повтаря ме грипа, кашлицата е отвратителна, температура...не приличам на нищо...Хваля се: обаче си направих чудна разходка до един манастир, чудно време.Направих и една контрола на разхода...149км с 9,7л заредено отгоре догоре на една й съща колонка.Не съм си давал много зор, ма и не бях най-примерния шофер...
Да се оплача на сичкото форум! Днес татко влиза в моето типо и гледа едно екранче с карта и някакво триъгълниче на нея. Вика ми - ко’й туй нещо? Ми викам - това е навигация, бе татко - показва ми къде съм и накъде да карам. И той - ма тя и говори на български. И после най големия смях - не ми позволява да пипам тъчскрийна, щот’ да не цапам екрана. Мани, мани, беги, беги. Казвам - ами той екрана са бутоните. Сега той не може да си представи как като натискам екрана и там разни неща се променят. Та оплакването ми е, че много се е навил да си купува такова"нещо" за неговото типо. Направо опазил господ! Той трудно вече реагира на пътната обстановка, пък какво остава ако зяпа и навигация. Индианец и навигация - живо камикадзе. Кат’ го знам какъв е сприхав - нищо чудно да почне да й се кара, ако го обърка.
Ми че аз редовно се карам с мойта...навигация... особено като вземе упорито да ме убеждава, че карам с превишена скорост Хваля се: Днес се отдадох на сериозно разглобяване на Делтата, за утре остана съвсем малко неща да й сваля, и остатъка заминава на вторични.В тази връзка имам много части за продаване, но ще си пусна отделна тема където трябва.Оплаквам се: Таз вечер май пак няма да спя от зъб. Сутринта си взех едни хапчета, с които да изкарам до понеделник, да не търся дежурен зъболекар в почивните дни... Цял ден не се е обадил зъба, ама сега пак нещо се обажда...ще го омаям пак с един хап...
Ми че аз редовно се карам с мойта...навигация... особено като вземе упорито да ме убеждава, че карам с превишена скорост Хваля се: Днес се отдадох на сериозно разглобяване на Делтата, за утре остана съвсем малко неща да й сваля, и остатъка заминава на вторични.В тази връзка имам много части за продаване, но ще си пусна отделна тема където трябва.Оплаквам се: Таз вечер май пак няма да спя от зъб. Сутринта си взех едни хапчета, с които да изкарам до понеделник, да не търся дежурен зъболекар в почивните дни... Цял ден не се е обадил зъба, ама сега пак нещо се обажда...ще го омаям пак с един хап...
Купи си ФЛАМЕКСИН . Невероятно прахче е !Има антивъзпалително и болкоуспокояващо действие.
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Открих сезона на бягането за тази година. На меката писта на това запустяло стадионче въртя километри от февруари до октомври. Малко такива забравени от Бога места останаха в Пазарджик и добре че ги има, защото не обичам да се мешам с разни аматьори в калабалъка. Предишното ми любимо място-Острова, го облагородиха и сега там е пълно с народ, което пречи на усамотението ми .И ще се похваля и с тази играчка, която си монтирах преди седмица на колата:
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Една хвалба: днес намерих време да си почистя стъпковото моторче, което се опитваше да ми върти номера от известно време...бая гняз изкарах от него и сега се държи мн добре :D.п.п.-мн учудващо за мен, моторчето се оказа магнети марели, правено в...USA.Едно оплакване: не успях да открия поскърцването на шоферската седалка от време на време...май ще я свалям някой ден за по-обстойно гледане.
Оплаквам се:грипа май е на път да повали и мен, супер гадно ми е
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Оплаквам се:грипа май е на път да повали и мен, супер гадно ми е
Колега, взимай мерки отрано, че мен ме повтаря...такова чудо не съм изживявал...съдрах си белите дробове от кашлица, темперарури...Изпих една аптека хапчета, прахчета, сиропи...и тая докторката да ми вика, че нищо ми нямало, ама ме повтаряло...Оплакване: писна ми от неграмотни доктори...и майстори
Щях да се хваля, че почти оздравях, но като прочетох поста по-горе и разбрах за втората серия, мисля само със следната хвалба да мина: на работа съм ...
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар