Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Хвалба - направих първата си 30 мин кардио тренировка за 2011г.
    То вече месеца мина, а ти чак сега я направи. Аз вече само за тая година качих по 1 см. на ръцете.
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Добър ден!, хайде да вдигна малко темата:хвалба:2 дни командировка-вярно бая работа, ма и бая запой хвалба: колата от 2 дни е готоваоплакване: прибрах се късно снощи и не можах да мина да си я взема...днес ще е

Коментар

Хвалба - сънувах, че си купувам нова колаОплакване - беше Опел и беше бензинова
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба и от мен:И аз се върнах от командировка снощи.Бая се поизпотихме,но ползотворно.Оплакване:Днес пак на работа 2-ра смяна.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оплаквам се: Продадох си Коша за 1300лв. Беше четвъртия ми подред Фиат, малко ми е мъчно...Хваля се: Заминавам за Лондон на 5-ти Февруари и ще се върна догодина
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Хваля се: на 18,19,20 Февруари ще ходя в Полша, днес дадох парите.

Коментар

Хваля се: на 25,26 Февруари ще ходя в Стара Загора, вчера дадох парите.
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хвалба...май няма нищо за хвалене освен, че започнах сериозни рокади по позициите на работното ми място. Ще е за добро. Оплаване...очаква ме много тежък уикенд на работното място.Оплакване 2...всичко е свързано с работа... искам бира, ПКС, плаж и водорасли в шортите...(може и някоя руса цицореста мадама до мен) Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

хваля се : 555 мнения
                    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хваля се: Намерих си 40 лв. на обядОплаквам се: За 4 дена ще имам 6 изпита ...
                      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

да се оплача : след като се върнах от зъболекар, преобличайки се бам силен удар по главата полилея ми падна точно на главата още едно оплакване : цял следобяд го поправях

Коментар

Хваля се: След 10 дневно ходене пеш и пътуване с автобуси в студовете, от преди малко отново съм си с мойта кола :D.
                          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Оплаквам се:Имам един полюлей който е със 8 лампички 20 вата които постоянно изгарят или не правят хубава маса и кабелите почерняват.А се сещам като стане вечер,че е трябвало да го сменя и това всяка вечер :D :D :D
                            Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?

Коментар

Хвалба...Утре заминавам за Русе при vrperformance, да ми направят едно ремапче на пунтото.
                              Fiat PUNTO 1,9jtd+remap

Коментар

Оплаквам се: Имам огромната способност да се влюбвам не в когото трябва!

Коментар

Working...
                                X