Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля ли, да се оплача ли... - снощи купончето се разви доста добре, ама тая сутрин... Хвалба - няма такива форумски диванета, като снощните! Хвалба - в София натрупа доста снежец! :D Зимата се върна!Хвалба - кака Мара вече е със сменен калник и броня! :D
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Оплакване: Днес е неделя...за пореден път съм на работа...Имам нужда от почивка...от година и половина почти всеки месец ми се събират по над 250 часа труд в някой по 300...вече взех да се смачквам...Трябва да купувам май нов акумУлатор за стилото. За пореден път се сдрачихме с момата и вече му се види края. Таванът в офиса протече (баси сградата е на 4 месеца...) Хваля се:Седя си на стола в офиса, люлея се и гледам прелитащите пеликани ( в тоя Бургас много пеликани бре)Успях да се скатая от себе си за 30 мин. (да поседя в офиса гледайки пеликани) Относно желанието ми за отпуска съм си направил резервация за 1 седмица февруари месец в едно спа хотелче в една мнооого приятна планинска местност. Отпуската ще ми излезе по-евтина и пълноценна, защото се сдрачихме с момата и няма да я взема с мен.
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Русата мома от десктопа ли? А има ли вариант да си пренапрегнат и тя да го поема, напрежението, де!
        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
          Хвалба - няма такива форумски диванета, като снощните! [/color]
          .. Нененен,незнам кой за малко да избие цялата стая,пак после другите са били диванета Оплакване: За нов акумулатор съм..Вчера само 3 пъти ме бутаха да запаля..
          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

kiselo написа:
            Оплакване: Днес е неделя...за пореден път съм на работа...Имам нужда от почивка...от година и половина почти всеки месец ми се събират по над 250 часа труд в някой по 300...вече взех да се смачквам...Трябва да купувам май нов акумУлатор за стилото. За пореден път се сдрачихме с момата и вече му се види края. Таванът в офиса протече (баси сградата е на 4 месеца...) Хваля се:Седя си на стола в офиса, люлея се и гледам прелитащите пеликани ( в тоя Бургас много пеликани бре)Успях да се скатая от себе си за 30 мин. (да поседя в офиса гледайки пеликани) Относно желанието ми за отпуска съм си направил резервация за 1 седмица февруари месец в едно спа хотелче в една мнооого приятна планинска местност. Отпуската ще ми излезе по-евтина и пълноценна, защото се сдрачихме с момата и няма да я взема с мен.
            Да, тази година от рано прелетяха пеликаните. Явно има много риба. Живея на място с изглед към Вая, морето, блатата и Мандренското езеро. Направил съм си кът за съзерцание- хвалба. Бургас е на пътя на цялата европейска популация на всякакъв вид пеликани и водолюбиви птици. Пред прозорците ми е част от пътя им( Виа понтика ). Много е отпускащо и релаксиращо да ги гледам ( в тази връзка съм си купил и люлеещ стол). Кормораните и патиците също са атракция. Патиците всяка сутрин ( от 7 до 9 часа) летят на талази от Мандренско езеро, прелитат над блатата и хоп - във Вая. Трябва и ти да ги виждаш. Вечер от 16 до 18 часа отминават обратния път. Абе нещо се открехнах към орнитологията :D До преди две години не обръщах никакво внимание на птичките му разни.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Хвалба - направихме добро каране с двама приятели с моторите в последствие още един се присъедини имаше доста трудни участъци.Хвалба - не успях да падна сега съм като разглобен.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Оплакване - 2 дни не съм мърдала никъде!
                Ванга

Коментар

Оплаквам се: утре пак съм на изпит, дано само тоя път да си го взема.
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Да се оплача: Не мога да забравя бившата си приятелка вече 4 месеца. А редовно излизаме на дискотека заедно отърква ми се, натиска се, но ме е страх да направя нещо, защото знам, че нищо няма да се получи!

Коментар

coolboby написа:
                      Да се оплача: Не мога да забравя бившата си приятелка вече 4 месеца. А редовно излизаме на дискотека заедно отърква ми се, натиска се, но ме е страх да направя нещо, защото знам, че нищо няма да се получи!
                      Защо излизаш с нея?Излез с друга,която след отъркване....
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Оплакване - ставам аз и кво да видя
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване - умирам за сън! Хвалба - инструкторът ми се обади и обеща да даде учебник да чета! Жива да не бях!
                          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Оплакване - умирам за сън! Хвалба - инструкторът ми се обади и обеща да даде учебник да чета! Жива да не бях!
                            Казах ли ти, че не те мотае.Хваля се: Много се кефя за новата визия на Марчето. Колко е хубаво да си видиш колата здрава(без следи от удар )
                            Manowar - Татко
                            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Оплаквам се: Криво ми е- милото е в командировкаОплаквам се: боли ме гърлоОплаквам се: скука на работаХвалене- няма

Коментар

Хвалба - направих първата си 30 мин кардио тренировка за 2011г.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X