Хвалба - добри новини - след конкурса в Полша май месец, се очертава и посещение на братска Франция! Само че селекцията ще бъде жестока и не се знае дали ще се класирам! - Оплакване.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Хвалба - добри новини - след конкурса в Полша май месец, се очертава и посещение на братска Франция! Само че селекцията ще бъде жестока и не се знае дали ще се класирам! - Оплакване.
Няма им се даваш на конкуренцията :DОплакване: спи ми се, имам страшно много работа, оакал съм едни неща....са няма оправия
да се хваля ли, да се оплаквам ли....снощи си купих винетка 2011...
Че защо да се оплакваш? Аз си купих още на 4-5 януари за стилото, че нямаше вече. Не е лошо аз не съм против. Пък и повечето извънградски пътища вече са в задоволително състояние. Особено главните първокласни пътища София- Бургас Бургас-Варна Варна-София. Като си спомня до преди 5-6-7г. Какъв ад беше...пък и това се пада по 5-6лв месечно...по добре толкова отколкото да се шашкаш, че може да те спрат някъде и да те избомбят с 400-500лв акт! Хваля се: Снощи си сготвих много вкусно и сега обядвам доволно
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Похвала : купих си нова мишка която е с формата на кола, и има светлини. Води се като тунинг мишка май Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 .Похвала 2 : помогнах на един познат да си оправи светлините за заден ход .Оплаквания : май нямам
Оплакване - ще се мре от глава. Хвалба/оплакване - снощи до никое време пак на скайп, но поне се намерихме с приятелка, която е в Испания и 3г. не сме се виждали и чували!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Оплакване - ще се мре от глава. Хвалба/оплакване - снощи до никое време пак на скайп, но поне се намерихме с приятелка, която е в Испания и 3г. не сме се виждали и чували!
тия твоите приятелки от Испания, моля ги дръж по-далече от нас ! Хвалба/оплакване: ще ходим пък ние на гости, ма домакинята нещо кисела ми се види, та незнам дали ше я изтърпя!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Хвалба - от години не съм засядал пред ТВ за сериал. Сега гледам "Двама мъже и половина" и се накккккках от смях:"- защо си толкова депресиран, да не ти е избягала надуваемата кукла с някой дюшек?"
Оплаквам се: грипа, който върлува из цялата страна май не подмина и мен. А днес мислех да излизам
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар