Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fiatmaniak написа:
    хваля се :подготвил съм се за изпита утре. със огромно количество пищови.
    Значи не си се подготвил Успех, все пак!Хваля се - днес свърших доста работа - работно ми беше някак си

Коментар

Хвалба - добри новини - след конкурса в Полша май месец, се очертава и посещение на братска Франция! Само че селекцията ще бъде жестока и не се знае дали ще се класирам! - Оплакване.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
        Хвалба - добри новини - след конкурса в Полша май месец, се очертава и посещение на братска Франция! Само че селекцията ще бъде жестока и не се знае дали ще се класирам! - Оплакване.
        Няма им се даваш на конкуренцията :DОплакване: спи ми се, имам страшно много работа, оакал съм едни неща....са няма оправия

Коментар

да се хваля ли, да се оплаквам ли....снощи си купих винетка 2011...
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
            да се хваля ли, да се оплаквам ли....снощи си купих винетка 2011...
            Че защо да се оплакваш? Аз си купих още на 4-5 януари за стилото, че нямаше вече. Не е лошо аз не съм против. Пък и повечето извънградски пътища вече са в задоволително състояние. Особено главните първокласни пътища София- Бургас Бургас-Варна Варна-София. Като си спомня до преди 5-6-7г. Какъв ад беше...пък и това се пада по 5-6лв месечно...по добре толкова отколкото да се шашкаш, че може да те спрат някъде и да те избомбят с 400-500лв акт! Хваля се: Снощи си сготвих много вкусно и сега обядвам доволно
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Похвала : купих си нова мишка която е с формата на кола, и има светлини. Води се като тунинг мишка май Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 .Похвала 2 : помогнах на един познат да си оправи светлините за заден ход .Оплаквания : май нямам

Коментар

Хвалба - телевизорът ни замина най-после на ремонт!Хвалба/оплакване - довечера пак гости и имам няк’ви подозрения,че отново ще се пие!
                Ванга

Коментар

Oплакване - колега модератор ме събуди в 9 сутринта Хвалба - 2 дена мега мързелуване.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба:И аз лежерно 2 дена.Оплакване:В понеделник пак в Плевен командировка(без пари).Щели да ги дадат някога си.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хвалба: Снощи на дискотека до 04:00 ч. Оплакване: Днес нещо не ми е комфортно.
                      Уважавам тези,които ме уважават!
                      Clube do Marea!

Коментар

Оплакване - ще се мре от глава. Хвалба/оплакване - снощи до никое време пак на скайп, но поне се намерихме с приятелка, която е в Испания и 3г. не сме се виждали и чували!
                        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                          Оплакване - ще се мре от глава. Хвалба/оплакване - снощи до никое време пак на скайп, но поне се намерихме с приятелка, която е в Испания и 3г. не сме се виждали и чували!
                          тия твоите приятелки от Испания, моля ги дръж по-далече от нас ! Хвалба/оплакване: ще ходим пък ние на гости, ма домакинята нещо кисела ми се види, та незнам дали ше я изтърпя!
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хвалба - от години не съм засядал пред ТВ за сериал. Сега гледам "Двама мъже и половина" и се накккккках от смях:"- защо си толкова депресиран, да не ти е избягала надуваемата кукла с някой дюшек?"

Коментар

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Оплакване : Не ми издържаха нервите и натупах сина си ( 14 год. )...Криво ми е ..
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Оплаквам се: грипа, който върлува из цялата страна май не подмина и мен. А днес мислех да излизам
                                Виж бейби не сме глупаци,
                                ние сме отбор от здравеняци.
                                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Working...
                                X